Vind en Sleek Limited Edition Whimsical Wonderland Eyeshadow Palette (LUKKET)

Jeg har været så heldig at få lov til at forkæle en af jer derude bag skærmene. Jeg ved at der er rigtig mange farve-forskrækkede kvinder når det kommer til makeup, men man kan godt bruge farver uden at det bliver for voldsomt. Og det er her denne palette kommer ind i billedet.

Makeup-Online.dk har været så søde at smide denne Sleek Makeup - Limited Edition "Whimsical Wonderland" Eyeshadow Palette i puljen. Den er også kendt under navnet "All The Fun Of The Fair". Som navnet hentyder, så har inspirationen været forlystelsesparker; sjove karuseller, candyfloss, slik i lange baner og masser af pastelfarvet lækkerier. Farver der er perfekte til Sommeren. Det er en palette der kan bruges af alle - folk der elsker farver, folk der er lidt farveforskrækket og folk der bare er helt tosset med pasteller.

Paletten indeholder både shimmer og matte øjenskygger og I kan her se lidt swatches. De er lavet uden primer, så farverne kan blive meget flottere hvis man bruger en.

Inden vi når til selve giveawayen, så tænkte jeg, at jeg ville vise et par looks jeg har lavet med denne palette. Jeg har nemlig haft min egen i lidt tid, så jeg har haft mulighed for at lege lidt med den. Jeg har et lidt "farverigt" look og et mere nedtonet look med et lille strejf af farver, til dem der gerne til starte lidt forsigtigt ud.

Shimmer øjenskyggerne er langt mere pigmenteret end de matte. Det er lidt en skam at de matte ikke er så "kraftige", men med en god primer kan man godt få det til at fungere. Synes i hvert fald selv, at jeg har fået lavet nogle ret så fine looks. I kan se dem her - dog retfærdiggør billederne ikke hvor skønt det ser ud IRL hvilket jeg synes er en skam.

Fluffy Unicorn

Crazy About The Pastels
Nå.. Nu må vi hellere kigge på jeres mulighed for at vinde denne smukke palette. Jeg vil ikke sætte de store krav til jer, da det er sjældent at folk overholder dem alligevel. Så når jeg gerne vil forkæle jer, så må jeg jo gøre det simpelt. Here you go!

I din kommentar til indlægget skal du:
● Fortælle hvilke looks du vil lave med denne palette (Bare nogle eksempler)
● Skriv navn og email adresse i kommentaren (VIGTIGT!)

Tilmeldingerne slutter Lørdag d. 23 Juli og vinderen bliver offentliggjort om Søndagen her på bloggen. Vinderen får direkte besked på mail. Held og lykke alle sammen!

19 kommentarer:

 1. Jeg ville vælge det lidt nedtonede look til at starte med,så vil jeg prøve at lege lidt med farverne for at prøve mig frem, hvad der passer til mig og mine farver på tøj, øjne og om det er til hverdag eller fest. :)
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Jeg er normalt ret farveforskrækket, når det kommer til makeup, så det ville være ret sjovt at få denne palette at lege med :) Jeg forestiller mig, at jeg kunne lave et ret flot Frozen-inspireret look med de blå og lilla pasteller :D

  - Karina L.
  karinalindxd@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Jeg vil gerne lave gul-røde looks, og jeg har længe villet prøve de der palletter!! Tror også jeg ville lave noget med blå og grøn, når jeg vil skille mig lidt mere ud :)

  Landstroem@hotmail.com 🌿

  SvarSlet
 4. Super fin giveaway! Det ville være skønt at vinde, så jeg kan eksperimentere med lidt mere farverige looks :-)
  Er vild med dit look "Fluffy Unicorn"

  Lotte Rye
  lottrye@gmail.com

  SvarSlet
 5. Jeg har aldrig rigtig fået lært at bruge farver men jeg elsker perlemor og vil rigtig gerne prøve er lidt dæmpet look med farver mvh Eva evajj.au@gmail.com

  SvarSlet
 6. Det nedtonede til hverdag og så dn masse farver til fest

  SvarSlet
 7. Yeah, det er en fin og glad palette! Jeg vill bruge helter skelter til at starte med og bygge en grøn og gul sommerlig look, og så lidt glimmer (carosel) i øjenkrogen og hook a duck under brynene. Den kunne blive en ret diskret men samtidig sjov look synes jeg. En anden dag ville jeg lave noget med hav-tema, lidt med de ocean farvede skyggerne, som bølger-inspireret i turkis og blåt.
  Hvor er det bare pænt på dig!
  leafysmoothie@gmail.com

  SvarSlet
 8. Jeg synes de 2 blå og den lilla er flotte. Herefter ville jeg eksperimentere med de rosa og prøve at opnå et look, hvor jeg ikke ligner en, der har grædt hele natten. Må på Youtube og finde nogle tutorials, da jeg slet ikke har dine evner!
  KH Anne W.
  anne_wegmann@yahoo.dk

  SvarSlet
 9. OH MY GOD. I am in love!

  Jeg vil helt sikkert prøve den 'Fluffy Unicorn' som du har lavet - den er simpelthen SÅ flot - og generelt bare nogle regnebuefarvede looks! :D

  Rikke Simonsen - rikkestavski@gmail.com

  SvarSlet
 10. Jeg har ikke et bestemt look i tankerne, men jeg ville nok prøve de farver der matcher til mit outfit og hvilken begivenhed jeg skal til. Det er en virkelig lækker giveaway!

  Krydser fingre <333

  Natalie Pedersen - Nataliewpedersen@gmail.com

  SvarSlet
 11. Jeg vil bruge Dodgemes på hele øjenlåget og Carousel i den inderste øjenkrog.
  Zainab-s@live.dk

  SvarSlet
 12. Er ret farveforskrækket, men ih hvor er det nogle skønne farver! Elsker de looks du har lavet med dem, især det første så det ville jeg gerne prøve at genskabe, ellers ville det nok blive noget mere simpelt og nedtonet i starten også!

  // randomdanishcitizen.com
  - Maja Holmgren, majaholm94@gmail.com

  SvarSlet
 13. Åh hvor er de fede! Jeg ville klart lave et lækkert sommer/strand look - hvor jeg vil bruge farverne sammen med mine sædvanlige brune nuancer. Bare til at starte med, da jeg ikke er vant til alt for mange farver. Lidt ala. dit "Crazy About The Pastels"-look. Eventuelt også prøve at lave et pastel-regnbue-look. Det kræver dog lidt mod fra min side at tage fat i farverne, men vil have det sjovt med det!

  Charlotte Højbjerg - gnuffi@hotmail.com

  SvarSlet
 14. jeg ville nok prøve og udfordre mig selv lidt med de forskellige farver, og prøve at lave looket fra frozen, og måske noget med alle farverne, og måske noget ala en fe.

  hilsen pernille
  pernillesg@gmail.com

  SvarSlet
 15. Jeg er vild med dit Fluffy unicorn, så det look skal jeg helt sikkert prøve :)

  camilla_hovej@hotmail.com

  SvarSlet
 16. Ferris wheel og tea cups... er vild med de navne alle er fra summer fairs. Husker mange af navnene. Crazy about the pastels ser super fedt ud. Så det skal bestemt prøves. Ellers tror jeg bare der skal leges og experimenteres.
  Så jeg kan lave noget lige så flot som dit;)
  hedemann73@gmail.com

  SvarSlet
 17. Ferris wheel og tea cups... er vild med de navne alle er fra summer fairs. Husker mange af navnene. Crazy about the pastels ser super fedt ud. Så det skal bestemt prøves. Ellers tror jeg bare der skal leges og experimenteres.
  Så jeg kan lave noget lige så flot som dit;)
  hedemann73@gmail.com

  SvarSlet
 18. Sikke nogle lækre farver. Dem kunne det laves flere forskellige fede looks med. Håber jeg et heldig og kan få lov at lege lidt :)
  Jane_mig@hotmail.com

  SvarSlet
 19. Inspirerende looks du har lavet og dem skal jeg nok prøve. Og så er jeg bare helt vild med den lilla, så der skal leges, hvis jeg er heldig.

  God sommer
  Anne-Marie ama(at)grafvika.dk

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)