Skønne Instagrammere #6


Jeg elsker virkelig Instagram, og jeg får også lidt inspiration af folk derinde fra. At man kan følge folk helt tæt på og snuse til deres liv synes jeg er super spændende. :D Og så har man også mulighed for at lede efter inspiration via hashtag-søgning, og det synes jeg altså er super lækkert. Så ja jeg bruger gerne meget tid på Instagram-appen. :P
I den anledning synes jeg da lige at jeg ville dele nogle af mine favorit-brugere med jer. Der kommer flere hele tiden og jeg vil løbende smide dem herind. :)

Denne gang er det ikke en person, men den super søde Nala-kat. :D Der findes forskellige brugere på Instagram med ret så særpræget og kendte katte, men jeg har valgt at fremhæve Nala, da jeg synes den er über CUTE! En helt igennem smuk og meget normalt-udseendet kat. Den har hverken for kort hage og flagrende tunge, eller en meget karakteristisk pels eller noget andet specielt. Den er bare super flot og virkelig uimodståelig. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)