Nyt køb i genbrugeren - Vase


Købte denne vase i genbrugeren i går. Den er ikke ret høj, men den er til gengæld bred, så der er plads til en større buket. Godt nok skal der klippes en del af når det er, men det gør ikke noget, for så kan den stå på spisebordet uden at stå helt oppe i lampeskærmen. :D
Og så ville jeg ønske at jeg havde råd til mere end den ene buket roser, som I ser på billedet, for det er lidt en sørgelig buket med kun den ene. :P Men så ved jeg det til næste gang jeg vælger at købe blomster til mig selv. For jeg får jo ingen af nogen andre. Så det må blive når der er råd til at forkæle sig selv med lidt duft på stilke.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Tip: Hold øje med Føtex, men især Fakta hvis det er muligt. Det er Rigtig tit at mine lokale afdelinger sætter buketter ned til 10 eller måske 15 kroner, hvis bølgerne går højt. Og du kan stadig finde buketter der er pænt, det er bare ikke dem de har fået ind lige den dag/dagen før.
    Mine har altid holdt ca. en uge alligevel. Jeg skærer stilken på skrå, så den får en stor flade af det hvide indmad af stilken. Og så gentager jeg gerne efter et par dage. :)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)