Endnu et Efterårs Outfit


Så har jeg igen været henne og lavet et "Wish to Wear" outfit fra en shop på nettet. Jeg synes simpelthen det er så hyggeligt med den efterårsmode vi har i år - eller min smag for den sagt skyld, for det behøver nødvendigvis ikke være på mode det jeg synes der er fedt. Oftest kan jeg faktisk slet ikke lide den mode der er, da jeg har en bestemt smag og den rokker jeg mig ikke ud af, da det jo er det jeg synes der er fedt. Men især her om efteråret, så er der nogle bestemte farver og en bestemt stil, som jeg bare synes passer perfekt ind. :D Der er her tale om den lidt rå stil blandet med det meget feminine. Denne gang er det Choopin jeg har taget udgangspunkt fra.

Normalt så smider jeg jo et par blondestrømpebukser ind, og det kunne jeg også have gjort her, for jeg synes at det ser pisse lækkert ud med sådan nogen indenunder et par jeans med flænset huller i. Altså så blonderne titter frem fra hullerne. LOVE!!!! Ville selv ønske at jeg havde et par sådanne jeans, så jeg kunne finde nogle blondestrømpebukser til netop dette formål. Men nu er det ikke så nemt at finde pæne jeans i min størrelse, så lige nu leder jeg stadig. :)

Men altså det rå ved sådanne jeans synes jeg er super til denne årstid. Sammen med en lidt rå t-shirt og en lang grå cardigan. Åhhh perfekt outfit! :D Og derudover så synes jeg et simpelt sort tørklæde passer fint til og nu hvor der er lidt mørktblåt i de sneakers jeg har fundet til det, så synes jeg at tasken skulle være mørkeblå. Simpelthen for at skabe en rød tråd i det hele. Hvad synes I? Er min smag helt ved siden af? *Haahahhaha*


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Det outfit her syntes jeg også er vildt fedt!
    Og jeg syntes slet ikke du er ved siden af :-)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)