Sikke en dag det har været


Sidder og hygger mig med stearinlys tændt, videoer på YouTube og lidt serieafsnit fra de sidste par dage. Maven driller stadig, men nu er jeg forberedt efter at have været på apoteket tidligere. :D Derudover så har jeg åbenbart overset en mail, som jeg nu sidder og tjekker op på om det er true shit. :) Det lader til det, men jeg vil gerne være 100% sikker. Så nu ser vi om der sker noget om nogle uger. PLUS at jeg har siddet og skrevet et par indlæg til de næste par dage, da jeg har planer om at bruge lidt tid på noget som muligvis bliver en fast del af bloggen. Ved det ikke helt endnu, men det må tiden også vise.

Jeg fik ikke gjort rent i dag som ellers var planen, men det må blive senere på ugen så. Her er heller ikke så slemt endnu, men Cosmo fælder så meget at man skulle tro vi gik fra vinter til sommer. Samler 10-15 store totter op hver anden time. Utroligt at han stadig har pels på kroppen. *Hahahaha*  Og så er der bare kattemad ud over det hele fordi han valgte at vælte skålen. Så indtil jeg finder tid til at svinge støvsugeren, så må jeg nøjes med at samle dem op så her ikke bliver så slemt.

Nå... men jeg vil smide computeren lidt til side og stene de sidste serieafsnit færdig inden jeg hopper ind under dynen. Håber I andre har haft en skøn dag og har kunne holde varmen ud. Jeg har været tæt på at dø, da jeg jo selvfølgelig har været iklædt varmt tøj. Det er jo efterår! Ik!? :P


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)