Nyt køb - Efterårs og Vinter lakker


Var lige et hurtigt smut inde i byen i dag og kom til at handle lidt i Matas. :D Dog var det kun disse lakker jeg kom hjem med. Den blå har jeg ikke og den klare med blåligt skær er en jeg med garanti kommer til at bruge op her i vinter, så måtte lige have en mere. Og så måtte jeg bare eje disse 3 skønne efterårsfarver. Har en anden lak der minder meget om nr. 378, men det er jo hvad der kan ske. Men de andre har jeg ikke. Så jeg er godt tilfreds. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Hvor er de flotte. Jeg er helt vild med de tre efterårs farver - især den blommefarvede :) Flakie lakken ser også spændende ud med det blå skær. Jeg har en flakie, dog med orange/ild skær. :D

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)