Min DVD afspiller er afgået ved døden


Så sidder man og ser film her den anden dag og hvad sker der midt i det hele? Filmen fryser fast og jeg kan hverken spole, slukke eller noget. Spørg da lige om jeg blev irriteret. Jeg slukkede så helt for maskinen og rev ledningen ud. Satte den til igen, men så sagde den at disken var defekt? Say what!!!??!?! Prøvede så med flere forskellige film, men det var bare samme besked. DVD afspilleren var så brændt sammen. Great! Lige hvad jeg manglede. Op til weekenden hvor jeg havde håbet at jeg kunne hygge med en masse film og hygge på sofaen. Næh nej GiZ. Det må du åbenbart ikke. Hvor træls er det ikke lige? Jeez altså!

Har så forsøgt at finde en på nettet, men det må ikke være et voldsomt monstrum, da jeg ikke kan have det stående. Så det er ikke nemt at finde en ny. Har endda kigget tilbudsaviser, men ingen butikker i nærheden af mig har nogen. Bilka har nogle stykker, men nu er det jo ikke ligefrem en butik jeg kommer ret tit - måske et par gange om året HØJST! Så jeg ved ikke rigtig hvad jeg gør. Men de har nogle lækre nogen af slagsen og også nogen der ikke er så støre. I kan se mere her. Enten skal det være af dette mærke eller måske billigere. Synes det er svært når økonomien ikke lige er til at sådan en ting går i stykker. Øv altså!


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

7 kommentarer:

 1. Hvad med Føtex, sidst vi var i Føtex synes jeg de havde nogle af rimelig størrelse og til okay penge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Har faktisk ikke fået kigget i Føtex endnu, men skal derned i morgen. Så må jeg se om jeg husker det.

   Slet
 2. Man kan være heldig at finde dem billigt via køb/salg/ bytte sider på facebook, guloggratis osv.. men ja man skal søge lidt, hvis det er de små og fine man gerne vil ha.

  Men hvis det er kunne vi evt se om vi får tid d.29 og evt runde Bilka.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kigger allerede, men så er der altid et eller andet i vejen med dem, og så gider jeg altså ikke betale penge for dem. Så hellere købe en ny. :)
   Men ja vi må lige se hvad vi kan nå d. 29 eller om jeg ender med at finde en før.

   Slet
  2. Yep, ellers siger du bare til også hvis du finder en et andet sted, så må vi på jagt.
   Glæder mig meget til... Ja det er jo allerede mandag. :D
   Jeg tænker at jeg gerne vil ind i søstrene grene, men ellers er det meget op til dig.
   Er der noget bestemt du gerne vil??
   Skal vi spise noget frokost sammen inde i byen eller?

   Slet
  3. Deal :D
   Ja det er allerede mandag. :D Tiden går jo stærkt. *Hehe* Søstrene Grene vil jeg også rigtig gerne i. Derudover så tænker jeg lidt Matas og så Normal som vi har snakket om. :D
   Og ja vi kunne passende spise frokost inde i byen. :) Så vi skal rigtig hygge.

   Slet
  4. Vi kan evt lige aftale nærmere i weekenden. :D
   Du kan jo tænke over om der er noget du rigtig gerne vil se og om du har nogen ønsker til hvor vi skal spise frokost.. Mulighederne er mange. :P

   Er der noget bestemt du skal shoppe i matas?

   Gad vide hvordan vejret egentlig bliver.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)