Pic Stick Magneter


For noget tid siden havde jeg åbenbart fået en mail fra firmaet Pic Stick , men jeg må have slettet den og troet det var spam, for de kontaktede mig igen nogle uger efter og spurgte om jeg stadig var interesseret i at teste deres magneter. Var på daværende tidspunkt stadig meget i tvivl om, om det nu også var reelt nok, men jeg tog chancen og smed nogle billeder op og satte rabatkoden ind, og vupti! Så gik ordren igennem. Så der blev jeg da lidt overrasket. :D På den gode måde.

Jeg gik så ud fra at der ville gå rigtig lang tid før de så ville komme frem, men der er kun gået 6 dage siden jeg bestilte og jeg så modtog det og det er jo inkl. weekenden vi lige har været igennem. Så jeg er virkelig imponeret over leveringstiden.

Selve kvaliteten kunne jeg godt have ønsket var en del bedre, men jeg synes nu alligevel det er en sjov måde at få lidt personligt ind i indretningen i køkkenet. Så det var da en dejlig overraskelse og en lidt sjov ting. Kunne være en rigtig god gave-idé her til jul.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Nice... Jeg har selv flere gange overvejet at bestille sådan nogle magnet billeder.

    SvarSlet
    Svar
    1. Disse ville jeg ikke mene er pengene værd, men det var nu meget sjovt at teste dem. :)

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)