Tester Whitening Strips


Jeg har fået tilsendt et par pakker af disse whitening strips, som jeg så skulle teste. Jeg har før brugt nogle blegningspenne, men det er længe siden nu og kan faktisk ikke mindes at de virkede. Tror nu heller ikke jeg som sådan tjekkede op på det via et før- og efterbillede. Derfor ville jeg gerne teste disse, og så ville det da være lækkert med lidt mindre gule tænder. Men sådan har alle det vel, ik? :D

De er nemme at anvende, men 30 min er virkelig længe at sidde med dem på. Men så er det jo bare med at finde på noget at lave i mellemtiden så tiden ikke føles så lang. :) Da man så skulle have dem af kunne man godt blive sådan lidt... ARGH! For hold da op hvor sad de godt fast. Det var som om de havde dannet en form for vakuum, så man skulle lige rive lidt hårdere i dem. Og så er der utroligt meget af den der tykke masse der bliver siddende på tænderne. Det smager utroligt grimt og er ikke helt nemt at få af. *Hahahahahah* Så jeg havde en mindre kamp imod snasken, men af kom det.

Jeg kan selvfølgelig ikke sige om det har virket denne ene gang. Der skal flere gange til og efter nogle måneder tror jeg måske resultaterne vil vise sig hvis der er nogen. Man bruger dem én gang hver anden uge. Jeg har desværre kun én pakke tilbage, så jeg vil nok ikke kunne komme til at se nogle resultater på dem, men det var nu meget sjovt at prøve.

Hvis I skulle sidde og få lyst til at teste dem, så kan de købes hos Billig Tandblegning. :)


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

 1. Hvad er forskellen på strips og en tandblegnings pen som denne: https://perfect-body.dk/tandblegningspen
  Hvilken slags tror du er bedst?

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes ikke selv der er nogen forskel for at være ærlig. Det smager lige grimt og .... tja... Har ingen effekt af noget af det, men der er nogen der er heldige at det virker på dem. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)