Min Shopping tur i går


Hoooold nu op hvor var dagen i går dyr, men da det ikke sker så tit, så var det okay. :D Og det var det værd. Dog fik jeg kun købt én ting som var en julegave, men det var langt fra det som jeg havde håbet at jeg ville finde. Men det er virkelig også svært at købe noget til folk der som sådan ikke ønsker sig noget. *Suk* Men jeg har da over 2 måneder endnu. Så mon ikke jeg når at finde noget?!

Men altså.. Her ser I det som jeg har købt til mig selv.


Det jeg købte i Tiger kommer nok ikke som nogen overraskelse for nogen. *Hahahahahah* En masse ting med ræve og birketræer. Aih men man skulle fandme tro at de havde været hjemme og spionere hos mig for at "stjæle" mit design. :D Det er sku lidt sjovt. Men som sagt, så skulle jeg havde den store pude som jeg viste her på bloggen den anden dag. Det pynter fint på min puf i stuen lige nu.

Derudover så endte jeg altså også med at købe madkassen. Ikke at jeg skal bruge den, men den er simpelthen så fin og den står nu og pynter ude i køkkenet. Derude har jeg jo også kun én grydelap med rævedesign, så der manglede altså noget mere derude. :D
Bordskånerne var nogen jeg slet ikke havde forventet at finde, men jeg måtte altså have 4 stk med hjem. Det samme med servietterne. Aih men dem kunne jeg da ikke bare lade ligge!

Jeanette lokkede mig så til at købe det der "Sy-selv-tøjdyr" og jeg regner med at den skal pynte lidt i sofaen når jeg får den syet. *Hehe* Og sidst men ikke mindst, så var jeg på udkig efter et ur som jeg havde set på instagram, og fik straks en idé, som jeg bare måtte udføre. Resultatet kan I se her:

Vi var også lige inde forbi H&M for at se om jeg kunne finde et par af de bukser jeg normalt går med, men vi kunne ikke finde dem. Men jeg fandt derimod denne fine poncho i en skøn efterårsfarve. Har ikke noget tøj med denne farve endnu, og jeg synes simpelthen den er så fin til denne årstid, så jeg nappede den med mig i stedet for. Og hold da op hvor er den lækker! Og så fik jeg endda et rabatkode-kort som jeg kan bruge i uge 42. Så nu må vi se om jeg tager et smut i H&M der, for så har jeg da 50kr gratis. :D

Vi var selvfølgelig også i Søstrene Grene. Købte ikke så meget derinde, men der var faktisk også kun nogle få ting jeg skulle have, og dem fandt jeg. Nemlig de fine kageforme og en regnfrakke til min sadel. Og da jeg nu havde købt madkassen i Tiger, så måtte jeg altså også have en "thermokande" til den. :D Og selvfølgelig med ræv på. *Hahahaha* Den står nu og pynter fint ude i køkkenet sammen med madkassen. Og jeg tror nu nok at det bliver taget i brug på et tidspunkt, men indtil videre er det fin pynt derude. :D Sugerørene er nogen jeg har i klar, men ville gerne have nogen i farve også.

Til sidst ser I her hvor meget jeg gik amok inde i Normal. DAMN! De har fandme mange lækre ting og så er meget af det jo SYGT BILLIGT! Det burde virkelig ikke være lovligt. :P Men det er jo meget lækkert at købe nogle ting til langt under det man normalt giver for det. Der er nogle duftsager, nogle badsager, lidt andet praktisk og så var der også lige noget makeup jeg gerne ville prøve. :D Dejligt!


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

1 kommentar:

  1. Jeg er stadig overrasket over hvor mange gode ting du fik, jeg fortryder selv at jeg ikke købte lidt mere, men det var vidst godt, nu hvor det var dyrt med tandlægen.. :D

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)