Min dag i Odense + Dagens Makeup Look


Så fik jeg taget mig sammen til at sætte mig foran computeren. :D Det har været en utroligt lang men super hyggelig dag i dag. Jeg stod tidligt op for at nå at gøre mig klar til at nå bussen. Var tidligt inde på sygehuset, men de var desværre forsinket, så det var en smule træls. Dog var konsultationen bedre end jeg havde håbet. De mente at jeg skulle væk fra de trælse cremer og over på nogle piller i stedet for. Er super glad for den beslutning men også møg hamrende nervøs, for jeg er bange for at det kommer til at påvirke min Struma og jeg vil IKKE have at den går i udbrud, da jeg så bliver indlagt med det samme. Øv altså. Men skal lige have snakket med nogle forskellige om det, plus at jeg inden jeg kan komme på pillerne også skal igennem noget røngten og blodprøver, så der er lidt tid til vurdering endnu.

Efter turen på sygehuset tog jeg ind til byen med Jeanette. Skulle jo ind og shoppe og have noget at spise. :D Vi endte på Eydes og fik en super lækker brunch.

Derefter gik jeg liiiidt amok med at shoppe. :P Fik faktisk slet ikke købt nogen som sådan julegaver, så det gjorde lidt ondt på den personlige pengepung, men sådan er det. Det sker ikke så tit, så det går nok. :D Men det er altså også svært at købe julegaver til folk der ikke ønsker sig noget. Men skal nok finde noget inden jul. ;)

Havde egentlig planlagt at skulle i bad og have noget at spise, men er ikke nået dertil endnu. Faldt lige over noget malerarbejde der lige skulle ordnes, og sidder nu her. Overvejede at vise hvad jeg har handlet i dag, men tror det bliver i morgen i stedet for. :P Min vlog fra i dag kommer også først i morgen, for jeg orker ikke mere nu. *Hahahahah* Håber I andre har haft en god dag. :) Vil smutte til køjs om nogle timer, men først vil jeg lige se lidt serieafsnit og æde en æbleskive eller to. :D

Nååårh jo! Fik kun lige taget ét billede af dagens look, men her er det:


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

3 kommentarer:

 1. Hmmm der er noget min hjerne ikke rigtig kan forene sig med lige her..
  Du skriver: shoppet liiidt for meget.. ha ha... :D Foxy Freak... ha ha..

  Glæder mig virkelig meget til at se din vlog i morgen..
  Tak for en super dejlig dag.. vi må snart gøre det om igen..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hahahahah*
   Vloggen blev ikke så lang og fik ikke rigtig optaget en slutning, så den er lidt tam. *Hahahah*
   Og tak i lige måde - ja det må vi :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)