Jeg skal blive bedre til at planlægge mine retter


Hver dag irriterer jeg mig over at jeg ikke har fået planlagt det noget bedre med mad og indkøb. Handler derfor alt for mange gange på en uge, og ofte kommer der ting med hjem, som jeg i princippet godt kunne undvære. Ikke at jeg har haft problemer med ikke at have råd til det jeg skulle have, men det ville da være lækkert at kunne spare lidt alligevel så der kan blive råd til lidt mere tøj og andre fornøjelser en gang imellem.

Derfor har jeg længe gået med tanken om at anskaffe mig en whiteboard tavle til madplan. Altså hvor jeg kan skrive selve retten ned, hvad der skal bruges til det, og så kan jeg én gang om ugen handle ind til det jeg så skal have. Selvfølgelig kommer der andre ting løbende som man jo så skal handle, men så skal man ikke stå og bruge 100 år på at beslutte sig for hvad aftensmaden skal stå på. Og mange gange får jeg slet ikke købt noget og går sulten i seng som jeg gjorde i går. :P Det var dog ikke fordi jeg ikke kunne beslutte mig, men fordi jeg ikke fik handlet og jeg ikke havde noget klar.

Jeg ved at mine forældre havde sådan en plan da min søster boede hjemme, og jeg synes det er super smart. Så jeg er faktisk på udkig efter en tavle til dette formål. Denne er faktisk den eneste jeg har kunne finde indtil videre, men synes bare den er liiiidt for dyr til min smag. Og det irriterer mig lidt, for der er mange andre produkter på deres site der er okay billigt, så synes godt de kunne sparke prisen lidt ned på denne tavle. *Hehehehheeh*

Men jagten må jo bare fortsætte.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)