Nyt køb - Strømpebukser med Rose-print


Så modtog jeg de blonde strømpebukser som jeg havde betalt en masse penge for online. Det var det sidste par de havde, så det var et stort stats. De passer heldigvis, men ved ikke om de er så pæne som jeg havde håbet. MEN! De kan sagtens bruges, og det er lidt fedt at have nogle strømpebukser med mønster så det ikke bliver alt for kedeligt hver gang. :D Har dog nogle andre mønstret på vej hjem som jeg skal anmelde, så det glæder jeg mig til. Især fordi det er nogle lidt anderledes nogen af slagsen, så det skal nok blive spændende.

Men altså jeg er egentlig okay tilfreds med disse med rose mønster. De bliver sikkert super fede sammen med en kjole eller en enkel nederdel og måske en lækker strik eller noget i den retning. :) Kan være jeg skal lave et outfit indlæg hvor jeg har disse på i looket. Hvad siger I til det?


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

1 kommentar:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)