Hår produkter - Nogle af mine favoritter


Jeg elsker både mine billige og dyre hårprodukter, men det er jo de dyre der er den der ekstra lille luksus i hverdagen. Og nej jeg bruger dem ikke hver dag, men når jeg skal forkæle mig selv og mit hår en gang imellem, så bliver det taget frem. :) Desværre er jeg ved at løbe tør for meget af det, og da det jo er ret dyrt, så går der nok længe før jeg får købt noget mere - og dog!

Lige i øjeblikket der har Luxplus meget stort udsalg på deres hårpleje produkter og der har de også tilbud på nogle af de produkter jeg bruger. Måske ikke præcis dem jeg har vist her, men noget der minder om, og det er ikke utænkeligt at jeg vælger at købe det hos dem.
Nu har jeg lige købt min kopi af den kendte Tangle Teezer og jeg må sige at jeg virkelig elsker den. Den er super behagelig at bruge og den skader ikke mit hår nær så meget som min alm. hårbørste, så jeg er glad for at jeg fandt den til 40 kr, men nu er den ellers så dyre af slagsen sat ned til 50 kr!!!! Det er sku da et kup!

Jeg har ikke kunne finde min Super Skinny Serum derinde, men de har derimod Paul Mitchell's Original Seal & Shine Heat Protect, som jeg virkelig også gerne vil prøve. Den koster kun 50 kr nu, så det kunne være at jeg skulle springe til nu imens den er så billig.

Sidst men ikke mindst så er der jo min Tigi Bed Head After Party som jeg fik på et tidspunkt til test. Håret bliver møg lækkert af det og jeg har ikke fortrudt at jeg dengang sagde "ja tak". :D

Så! Jeg synes da at I skulle smutte derind og benytte jer af deres voldsomme tilbud de har lige i øjeblikket. :) Jeg har i hvert fald planer om det. :)


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)