#DKBloggersKnækkerCancer - Samler penge ind


I uge 43 er det tid til at samle ind til "Knæk Cancer" igen og i den forbindelse, har jeg sammen med en anden blogger valgt at oprette en "Gruppe Indsamling" for os Danske Bloggere. Vi håber derfor meget at I vil være med til at samle lidt ind, så vi også kan vise vores støtte til dem der er ramt af denne grusomme sygdom.

Min historie med cancer kan gøres lang, men det vælger jeg ikke at gøre. Jeg kan dog fortælle at alle mine bedsteforældre døde af denne lortesygdom. Så som I nok kan sige jer selv, så er der en DEL af den slags i vores familie. Kræften har taget alt for mange og meget få har haft en naturlig død.
Rigtig mange har været ramt og kun nogle få er kommet ud på den anden side med livet i behold. Og senest mistede jeg min onkel, som blev taget fra os alt alt alt for tidligt.

Frygten for at blive ramt sidder i os alle sammen, da chancen for at undgå det er meget lille, nu hvor det er så udbredt i vores gener. Bliver jeg ramt bliver jeg nok ikke overrasket. Jeg bliver knust, men ikke overrasket. Og jeg ville da være glad for at kunne få den bedste hjælp som muligt hvis dette skrækkelige skulle ske.

Så kære alle danske bloggere. Bliv en del af denne "Gruppe Indsamling" og hjælp til med at gøre odds for alle kræftramte lidt bedre. Det kan jo ramme os alle sammen en dag.

I kan enten vælge at støtte med betalingskort eller også gøre det den nemme måde og støtte med 50 kr ved at sende en SMS:
SMS KC 10329 til 1277


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

6 kommentarer:

 1. Kære Anne-Mette - ved ikke, om jeg skriver det forkerte sted, for det kan da ikke passe, at der ikke er nogle kommentarer til dette flotte tiltag, som du og Jeanette har taget initiativ til. I fortjener al mulig ros og støtte. Den giver jeg gerne, blandt andet ved at fortælle om initiativet på min blog. Kh Claus

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skriver skam det rigtige sted. :) Og tror at grunden til at der ikke er nogen der har skrevet til indlægget er fordi folk ikke er klar over at jeg har været med til at starte det op. :) Har ikke så travlt med at tage æren for det, men mere med at sprede budskabet. :D
   Men jeg er super glad for at høre at du er med til at sprede budskabet. Det betyder virkelig meget. Kram

   Slet
  2. Anne-Mette du kan sagtens tillade dig at tage del i æren, det er et smukt og godt initiativ du og Jeanette har taget :-) Vær stolt af dette og tag ære for det.

   Jeg prøvede via en dialog med TV2, at se om vi kunne nå at få lavet et indslag med jeres gode idé/projekt/initiativ, men de sagde at det var for sent i år, da de for længe siden havde planlagt hvem som skulle deltage i det ene og det andet.

   Måske næste år, hvis vi er hurtigere ude, så vi kan sprede jeres gode idé.
   Måske du og Jeanette begge skulle have stået sammen om at føre listen med deltagere, det kan I jo gøre næste år og Maria og jeg vil gerne være med til at skaffe bloggere og læsere til deltagelse :-) Jeg har god erfaring med at sprede budskaber :-)
   Sammen er vi alle stærkest. Vi har bare været lidt for langsomme i år. Men næste år....

   Jeg er også ked af at høre, hvor meget kræft I har i jeres familie og alle de som desværre ikke overlevede. faktisk dør 42 danskere dagligt af kræft i Danmark.
   Vi har også mistet så mange og min datter har alvorlig kræft nu, så det er en LORTE sygdom og derfor dobbelt så vigtigt, at vi er så mange som muligt som kan støtte.
   Hvis du har brug for at vende livet, så er du velkommen til at skrive på min mail :-)

   Håber du får en god aften og nyder indsamlings showet :-)
   Hilsner fra Tina og Maria hilser også.

   Slet
  3. Hvor er du sød. Mange tak Tina. Og hold da op hvor er det dog en sød tanke. Men ja det er helt klart noget som vi må start noget tidligere næste år. Jeg har også lige været henne og oprette en Facebook Gruppe netop så vi kan være på forkant næste år. (www.facebook.com/groups/dkbloggersknaekkercancer)
   Vi har begge et indlæg på bloggen hvor vi deler listen over de bloggere der har været med til at støtte på deres blogs, men ved der er mange der ikke er der på, da de ikke har givet os besked. Lidt en skam.

   Ja jeg kender godt til Maria's kamp. Det er så forfærdeligt og jeg håber så meget at hun kommer igennem det. Har tænkt på hende siden jeg læste om at han var blevet ramt. Det gør bare så ondt. Og mange mange tak. Det kunne jeg godt få brug for en gang imellem.

   Showet har allerede kostet mig et par tårer og vi er først lige begyndt. *Hehe* Er en virkelig stor tudemarie når det kommer til sådan noget. :P Og håber også at I vil nyde det. <3

   Slet
 2. Hej Anne-Mette,

  Meget flot indsamling I har fået stablet på benene :) Jeg vil rigtig gerne deltage, og har smidt et indlæg op netop nu: http://denlillesorte.org/2014/10/vigtig-indsamling/

  Håber det får folk op af stolen :)

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)