Jeg er ikke hjemme det meste af tiden


Derfor står det også meget stille på de sociale medier og her på bloggen. Det er ikke med min gode vilje, da jeg jo virkelig elsker at blogge, men en gang imellem så har man bare ikke så meget tid til at sidde og skrible det ned på tasterne som man sidder med i tankerne.
Jeg har været væk hele dagen i dag, da jeg har været i IKEA med familien og derefter tog vi ud til dem. Vi gik så småt igang med produktionen af det julepynt min mor gerne vil sælge lidt ud af. Jeg har taget noget af det med hjem, for at vi kan blive hurtigere klar med det, men kan jo ikke rigtig lave noget når jeg ikke er hjemme. :) Er jeg dog fra torsdag igen, så det kan være jeg skal bruge weekenden på at lave lidt.

I morgen skal jeg til mit frygtede møde med sagsbehandler. Jeg glæder mig virkelig ikke, men det skal jo ordnes. Derefter smutter vi ud til stofmøllen for at købe det sidste vi skal bruge til julepynten. Skal nok blive hyggeligt. Og så skal min søster's kæreste fejres. Han fyldte jo 30 år her den anden dag. Så der skal frådes lidt kage og kakao i morgen også. *Hehe* Så det bliver endnu en dag hvor jeg stort set ikke er hjemme.

Tirsdag regner jeg dog med, at det jeg skal, kommer til at foregå her hos mig sammen med min søster. Det skal nok blive super hyggeligt. :D Jeg glæder mig i hvert fald. Onsdag er der desværre blevet proppet et kursus ind, så den dag bliver jeg nød til at ændre og så skal jeg sørge for at være hjemme på torsdag. Der kommer min cykel nemlig! :D Wheee!!! Glæder mig så meget til at se den.

Så som I nok kan se, så kommer der til at ske en MASSE de næste par dage. Regner dog med at tage computeren med mig i morgen, for jeg vil gerne have skrevet et par indlæg, så der ikke bliver helt mussestille herinde.

MEN! Nu vil jeg altså smide computeren fra mig og smide benene op og slappe af inden sengetid. Ha' en fortsat god søndag alle sammen. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)