Lad mig gå amok i Magasin, PLEASE!


Åhhh... Nu har jeg efterhånden set mange skrive om at de har været inde og shoppe i Magasin, og de viser hver gang nogle super lækre ting. DET ER IKKE FAIR! *Hahahaha* Jeg har kun været der én gang i hele mit liv, og det var på "Blå Mandag" og der købte jeg en eyeliner fra MAC. Har den stadig og det er faktisk det eneste jeg kan huske fra den dag. :D Og nej jeg var ikke fuld, men det er så mange år siden nu, så det ligger ikke så frisk i erindringen længere. :P

MEN! Jeg vil så gerne derind igen. Der er nogle læbestifter af de lidt dyrere mærker jeg gerne vil have, og dem kan jeg altså ikke få fingrene i i Matas. Så det ville være så dejligt at komme derind. Men pengene er ret små, så må nøjes med at drømme om det.
Jeg gjorde så fejlen her tidligere at jeg liiiiige skulle ind og tjekke deres hjemmeside, og dér faldt jeg direkte i fælden. Der er jo så vanvittigt mange lækre ting derinde! Og ja de er svinedyre, men.... OMG! Jeg kunne især godt tænke mig at prøve nogle af Ole Henriksen's produkter. Jeg har før fået en lille prøve af en creme af en art og en lille prøve af en shampoo og hold da op hvor var det dog lækkert. Så selvom det er røvdyrt, så kunne det altså være lækkert at prøve noget mere af det. Og fandt jo ud af at han har nogle scrub's til både krop, ansigt OG LÆBER! Se dét kan jeg li'! Men ihhh altså... Man skal jo være født med en guldske i enden for at kunne købe den slags. Men det er nu også af en lækker kvalitet - det jeg har prøvet små testere af i hvert fald.

Men altså selvom jeg ikke har råd til at shoppe derinde, så kunne jeg alligevel godt tænke mig at prøve at komme derind igen. Bare gå rundt og suge sanserne til sig.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

 1. Ej søde det skulle jeg ha vidst, vi gik jo lige forbi da vi var der sidst.. Det ligger lige der ved Søstrene Grene. :D

  Jeg synes det er hyggeligt at kigge i magasin, men jeg køber stor set aldrig noget derinde, jeg er for nærig. :D

  Men sig til hvis vi skal tage derind en dag, jeg er frisk. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også ret nærig, men de få ting jeg leder efter betaler jeg gerne lidt ekstra for. :D Så ja jeg vil meget gerne derind en dag. Skal bare lige have råd til bussen også. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)