Klar til de perfekte drinks


Det er efterhånden noget tid siden at jeg har vist jer noget lækkert fra Barlife, så det var på tide at jeg gjorde. :) Sidste gang viste jeg nogle lækre vand-/drinks glas og sugerør og derudover var der også nogle sjove vin mærkater til jeres vinglas. Denne gang har jeg igen nogle fine glas jeg gerne vil vise jer, og disse er de høje og slanke glas velegnet til long drinks. Dette er faktisk de sidste glas jeg manglede til min samling – ja jeg samler faktisk på glas. :D

Nu har jeg alt fra vin glas i forskellige størrelser, øl glas, cognac glas, champagne glas, martini glas, snaps glas, vandglas og nu også disse long drinks glas. :D Og så har jeg nogle alm. drikkeglas selvfølgelig. Men ja… Nu har jeg det jeg skal bruge til enhver lejlighed.

Disse er som sagt perfekte til long drinks og andre drinks som man gerne vil nyde i sådanne glas. De har den perfekte højde og så er det super simple uden alt for meget mønster, farver osv. Jeg kan godt lide at glasset er så ”nøgent” som muligt, så man via indholdet og pynt kan bestemme udtrykket.
Og som I kan se her, så er der sådan lidt sydligt over pyntet af glasset, og det er ved hjælp af lime og disse smarte drinkspenne med palmer. Det var egentlig ikke dem jeg havde valgt at få hjem, men der kan jo ske fejl en gang imellem. Disse vil jeg dog desværre kun kunne bruge om sommeren. De andre var mere neutrale.

Men nu kan jeg da holde et brag af en tøsefest når drinksglas osv er iorden. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

3 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)