Jeg kan ikke få nok ansigtsmasker


Tja det kommer vel ikke som nogen overraskelse at jeg elsker ansigtsmasker. Har i hvert fald nævnt det et par gange. :D Men jeg kom lige til at sidde og tænke over at jeg ville finde ud af hvor mange har har tilbage, nu hvor jeg i går aftes havde smidt en i krydderen for at forkæle mig selv lidt. Blev lidt chokkeret over at jeg kun har et par enkelte tilbage og det er virkelig ikke godt! Jeg kan ikke løbe tør nu! Derfor må jeg lige tjekke op på om Matas har nogle på tilbud lige i øjeblikket, men overvejer faktisk også at finde nogle ansigtsmasker online udover dem jeg købet i butikkerne. Mange gange så kan det jo gøres billigere online, men der er jo også nogle af de lidt dyrere som kunne gøre noget lækkert for ens hud.

Normalt så er jeg ret glad for sauna masker, peel-off masker og muddermasker, men kunne faktisk også godt tænke mig at prøve nogen af de lidt alm. masker. Måske endda en opstrammende eller en til uren hud. Men de er jo så bare lige det dyrere, men... tja... Man burde jo egentlig prøve dem en dag. :D

Har I nogen I kan anbefale som jeg bare prøve? :)


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

 1. Jeg er ret glad for matas peel off og deres ler maske.. dem bruge jer tit.
  Min hud er meget sart, så der er meget jeg slet ikke kan tåle, men dem fra matas er gode og samtidig får man dem til en god pris.. jeg har dog flere gange tænke på om man skulle prøve lave nogen selv.. kunne være list sjovt, selv om man ser såå mega dum ud.. ha ha :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker ansigtsmasker. :D Så jeg prøver gerne en masse.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)