Cyklen jeg vandt igennem Veet


Så blev det tid til at tage lidt billeder af cyklen som den ser ud nu. Der var tørvejr tidligere i dag, så tænkte at jeg lige hurtigt ville tage dem. Mangler stadig ringeklokke, reflekser, lygter og vel egentlig også et bagagebærer. Og er ikke glad for farven, da jeg på ingen måder er til lyserød, men jeg kan godt leve med det i et par år. :D Men ja.. Her ser I altså den cykel jeg vandt igennem Veet konkurrencen i Føtex i sommers. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

3 kommentarer:

 1. Når du er træt af farven er den let at male om... :D
  Den er godt nok også meget tøse lyserød. ha ha
  Synes dog den ser rigtig fin ud og håber du får lært at køre rigtig på den. :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det håber jeg :) Ja den er virkelig ikke særligt pæn lyserød. *Hahahahhaha*

   Slet
  2. Du skal bare købe noget spray maling. så kan den hurtig blive den farve du ønsker.. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)