Endelig en smule fred og ro


Sidder lige og hygger mig lidt med lidt blog-arbejde og nyder stilheden. TV'et slukket, altandøren er åben og den friske luft fiser ind. Det er møg koldt, men det er rart lige at få luftet ud en gang imellem. Og så dufter der så friskt bagefter. Det kommer jeg til at nyde når jeg her om lidt smider nogle serieafsnit på og smide mig på langs i sofaen. Jeg har nemlig nået det jeg skulle i dag. Selvom jeg lige blev distraheret af nogle hylder nede i byen. *Hehe*

Jeg har nemlig lidt en svaghed for brugskunst og det er også det jeg kigger meget på når jeg er inde og handle eller bare generelt går rundt inde i byen - ISÆR når jeg er i IKEA. Elsker at kigge på lys, lamper, planter og nips. :D Jeg er ikke rigtig typen der kigger efter tøj, sko og tasker, men derimod kigger jeg på ting til lejligheden. Jeg har nok... som i virkelig nok... Men det er jo hyggeligt at skifte ud en gang imellem. Er dog godt tilfreds med sådan som her ser ud nu, men får jeg en dag et andet TV-møbel eller kommode til at stå i stedet for min gamle rumdeler, så vil jeg da helt sikkert kigge efter noget nyt som skal pynte der sammen med TV'et. Men lige nu er det fint. Måske lidt proppet, men sådan er det når man gerne vil have det hele til at stå på så lidt plads. :D

Har I samme problem? *Hehe*


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

4 kommentarer:

 1. Lige nu køber jeg slet ikke noget til hytten..
  Vi vil gerne finde noget andet at bo i, så dumt at købe noget før vi er flyttet.. :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Søger I noget i samme område som I bor i nu? Eller vil I gerne lidt længere syd på? :D

   Slet
  2. Ha Ha.... Nordfyn er jo bedst så vi bliver her.. :D Vil gerne leje et hus med lidt have.. Står på venteliste forskellige steder.. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)