Det eneste du kan lave på en regnfuld dag


Regn regn og atter regn. Det er hvad vi har haft og også skal have de næste par dage. Dog skulle vi ikke få så meget i morgen, men man kan aldrig vide. Uanset hvad så skal jeg lige ned og have handlet lidt i morgen, for jeg vil gerne bruge de næste par dage på lidt blog-arbejde og andre praktiske ting herhjemme, og derudover så vil jeg gerne hygge mig lidt inde i tørvejret. :D

Jeg havde lidt håbet at jeg i dag kunne komme ud og hjem igen inden det begyndte at regne, men så heldig var jeg ikke. :P Greb den nye cykel, fik den slæbt ud af mit minimale kælderrum, fik cyklet med lidt besvær ned til mine forældre inden posen med kurv, lås osv var i gik i stykker. :) Dumme regn.

Der var så bare INTET der passede på det stel cyklen har. Typisk. Men vi gav ikke op. :P Låsen kom bare på bagsiden af den plade den ellers skulle sidde på og blev sat fast i nogle andre huller i stellet og kurven blev tvunget på selvom den ikke var høj nok. Nu sidder det hele da fast og nu mangler jeg bare reflekser og lys.

Har også besluttet mig for at jeg alligevel gerne vil have bagagebærer på. Mangler nemlig et sted til baglygten. Har fundet en hvid til 200 kr på samme side hvor jeg købte kurven, men har ikke lige 200 kr til den lige nu - desværre. Men det skal være den for der er "ben" til både sadelstang og hjul så den sidder 100% fast og ikke flytter sig nogle steder. Og hvid da det ville se komplet forkert ud med en sort. Og den hvide har også samme pris som den sorte i samme stil, så valget er nemt nok. :)

Så nu er jeg da kommet det længere med cyklen og nu kan den da bruges. Det sidste må komme efterhånden. Og så skal jeg stadig lige vænne mig til at køre på den. :P Regner med at tage lidt billeder i morgen, så I kan se den som den ser ud lige nu.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Glæder mig til at se hvor fin den er blevet.. skal den pyntes med efterårs-blade eller?? Ha Ha

    SvarSlet
    Svar
    1. Passer desværre ikke rigtig sammen med den lyserøde farve. :P

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)