Nyt køb - Den perfekte Gadget til en Blogger/Vlogger


Som blogger og vlogger, så kan det godt være lidt af en udfordring at tage billeder og optage video af sig selv uden at man kommer ALT for tæt på linsen selvom man strækker armene så langt ud som muligt. Og det er jo ikke skide fedt at være smasket op i skærmen på den måde når det kommer online. :P Derfor er en gadget som en MonoPod virkelig bare en lækker opfindelse.

Jeg har længe gerne ville have en, men er kommet fra at lede efter en hver gang jeg har tænkt på det. Men her for noget tid siden sad jeg på eBay og kom heldigvis i tanke om dilemmaet. Så jeg søgte på ordet "Selfie Stick" og vupti! Så kom der den helt rigtige gadget frem. Og til små 30 kr, så er det da noget alle kan investere i. :D

Modtog min i dag og blev lidt overrasket over at den var orange i håndtaget - troede den var sort - men det gør ikke noget. :P Så er det bare min personlige "Selfie Fox Stick". *Hahahahhaha* Glæder mig til at bruge den fremover. Desværre så er gevind'et i min holder til mobilen ikke dyb nok, så den sidder ikke rigtig spændt på og kører rundt, men er man forsigtig, så kan det sagtens lade sig gøre. Og kameraerne passer perfekt på. :D Dejligt!


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

4 kommentarer:

 1. Nice... tror nu hurtig jeg ville få ondt i armen hvis jeg brugte mit rigtige kamera sådan, men måske mobilen.. :D

  Du må ha det med på vores road trip så vi kan tage nogle sjove billeder.. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Kameraet føles meget lettere på denne måde. :) Men ja skal helt klart have det med på vores tur. :D

   Slet
 2. Hej søde, dejligt og fornuftigt udstyr:-) Det kunne jeg godt ønske mig i julegave:-)

  Jeg vil sige tak for, at du og Jeanette startede det med at samle ind til Knæk Cancer.
  Jeg er med på banen og gør et stort forsøg på at få endnu flere bloggere med.
  Har lagt indlæg op på bloggen og deler med en masse:-)

  God dag og aften til dig fra mig.
  Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Maria.
   Jamen det var skam så lidt. :) Vi synes bare det var så vigtigt et emne at tage op og støtte, og hvis vi kunne få en masse bloggere til at sprede budskabet og skrive om det, så var det jo bare en kæmpe bonus. Og er glad for at du er med også. Har tænkt meget på dig og hvordan det går, har bare ikke fået taget mig sammen til at skrive til dig.

   Kram! <3

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)