Den trådløse højtaler fra EasyMusic.dk


Så fik jeg endnu en sød lille trådløs højtaler i min besiddelse. Som I nok ved, så er jeg super glad for den jeg i forvejen har, og den har jeg gerne med i tasken når jeg tager hjemmefra, men jeg ville gerne have en til at stå fast herhjemme, og derfor sprang jeg til da jeg fik muligheden for at teste denne.
Jeg har ikke noget musikanlæg herhjemme, så jeg har faktisk kun min computer og mobil til afspilning af musik, og det er ikke altid lige så praktisk hvis man sidder og laver noget andet på de to ting også. Så det er jo rart at have en højtaler stående et sted i lejligheden som så kan slutte sig til Bluetooth og VUPTI! Så er der musik. :D

Jeg har selvfølgelig været henne og teste begge op af hinanden og begge har fordele i forhold til hinanden. Kan være at jeg en dag skriver et indlæg om det. MEN! Denne smarte lille højtaler har den helt klare fordel at den kan skifte imellem sangene selve højtaleren, samt at man kan bruge den til telefonsamtaler hvis man bliver afbrudt af et opkald. Dét er sku da smart! Den kan også sætte musik på pause og tænde den igen, hvilket jeg jo synes er ret smart. Denne ville jeg klart anbefale at tage med ud til badet, hvis man gerne vil høre lidt musik derude. Telefonen eller computeren hvor musikken bliver afspillet fra kan blive stående i stuen eller hvor den nu står, og så kan du styre musikken fra højtaleren. Smart smart smart! :D

Og den sidste ting, som jeg synes er lidt fantastisk er at den også skifter farve imens musikken kører. Det giver lige det sidste pift og er klart prikken over i'et. :D I kan se den animation jeg har lavet af det her i bunden, eller også kan I smutte ind på min Instagram og se den lille video jeg har lavet af højtaleren.

Så sidder du nu og tænker "Sådan en skal jeg da ha'!" så smut ind og find din egen trådløse højtaler hos EasyMusic.dk og spar lige nu 25% på denne. MEN! Det er ikke nok! I kan også spare 15% på alle deres produkter ved at bruge denne rabatkode: "GIZMO"


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)