Hvad jeg købte i IKEAHer ser I hvad jeg købte i IKEA her den anden dag. :D Fik købt mig endnu en blomst og derudover så fandt jeg en rulle gavepapir, lidt opvaskebørster, nogle lyskæder til jul, nogle kroge der skal bruges i gangen, lidt julepynt, batterier og selvfølgelig også lidt duftlys. :D Det kan jeg ikke komme hjem med uden. Er jeg i IKEA så skal der også nogle duftlys med hjem, og der var jo også nogle nye. Glæder mig især til at dufte hvordan halloween-lysene dufter når de er tændt. De andre er sådan nogen meget friske og rene dufte, så de passer til alle årstiderne. :D

Så ja.. Det var ikke så meget det blev til denne gang, men jeg ville nu stadig ønske at jeg kunne have fået fingrene i det sengesæt der. *Suk*


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)