Den anden farve i Efteråret


Jeg er efterhånden blevet spurgt nogle gange om jeg slet ikke går med andre farver end sort og bordeaux, og dertil kan jeg svare jo det gør jeg da. :) Går også med brun og gylden brun, og en gang imellem navy blå. Har dog ikke ret meget tøj i den farve udover cowboy bukser selvfølgelig. Men det er da noget som jeg gerne vil have mere af. Og i den forbindelse har jeg været henne og finde et par items som jeg faktisk meget gerne vil have.

Elsker de sneakers som jeg har vist her på billedet. Dyreprint er jo meget fremme denne årstid og jeg synes altså også det er lidt sjovere med lidt mønster i stedet for ensfarvet. Også selvom at det tørklæde jeg har fundet her er ensfarvet. Man skal jo også passe på at man ikke overdriver, ik? *Hehe* Men farven er gennemgående. Der er jo lidt blåt på skoene og det er derfor at jeg har valgt at de godt kan bruges til denne sammensætning. Det sidste er en weekendtaske fra Oill. Man kan ikke få tasker nok. Eller jo det kan man nok, men sådan en her kan man altså ikke undvære. Alt kan jo ikke være i en lille håndtaske eller skuldertaske, så skal man have lidt mere med end normalt, så er en større taske som denne jo bare perfekt. Jeg er i hvert fald glad for den jeg har fået anskaffet mig.

Så som I kan se, så går jeg altså også med andre farver dette efterår – hvis jeg altså har det i mit klædeskab. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)