Er Kreativ igen :D


Endnu en dag er fløjet væk. :P Det er efterhånden ved at blive en vane. Men nu er jeg også færdig med at pynte op herhjemme. :P Nu mangler jeg bare det sidste julepynt til de gamle, som jeg regner med at lave så meget af som muligt i morgen. Julesokkerne I ser på billedet er fx noget af det jeg sidder og laver lige pt. Mine er selvfølgelig helt hvide med fine detaljer, og mine forældres bliver lidt anderledes. De får hver en stor og så får begge hundene også en hver. Det bliver simpelthen så fint. :D Hvis I gerne vil have en tutorial til disse, så sig endelig til. Så vil jeg tage billeder af processen i morgen.

Det er faktisk super rart at være lidt på forkant med nogle ting, og det er rart at se at jeg bliver mere og mere klar til December. Håber jeg når alt det jeg skal. Alle julegaver bliver jeg ikke færdig med inden December, men det går nok for der er kun et par stykker tilbage jeg mangler at købe. Økonomien skal jo også lige være til det. :P

Er I ved at være klar? :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

4 kommentarer:

 1. Jeg er overhovedet ikke klar :( og er allerede stresset over al det jeg skal nå, og dårlig samvittighed over det juleguf og mad jeg nok kommer til at spise. Uha dårlig start på julen, desværre! :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg startede tidligt, så jeg er ikke så stresset. :) Og juleguffen har jeg ikke dårlig samvittighed over. Man ved jo hvor ens grænse er. Eller nogen gør :P

   Slet
 2. Her går det stille og roligt den rigtige vej... er godt på vej til at blive klar, så det er jo bare herligt :) Totalt søde sokker du har fået lavet der til dig og Cosmo :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber da man får billeder så man kan se det. :P
   Ja er de ikke? :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)