Hvilken slags sko går jeg mest med?


Jeg er blevet spurgt nogle gange om jeg dog ikke har andet end gummisko og løbesko, og om jeg overhovedet bruger mine løbesko - som I også kan finde her - til andet end hverdagsbrug. Og nej jeg løber ikke, men jeg bruger dem til hverdag da jeg synes de er voldsomt behagelige at gå med, og så elsker jeg at jeg har lidt i forskellige farver. :D Jo jeg kunne måske godt købe nogle mere alm. sko at gå med, men jeg får bare så ofte vabler af sko jeg ikke synes er behagelige at gå i, og det er gummisko altså altid. Eller… det kommer selvfølgelig an på hvilken slags det er, men dem jeg har, er jeg sygt glad for.

Men hvad siger I? Er I mere til alm. sko eller er I også lige som jeg super glad for at gå med gummisko eller løbesko fordi de netop er møg behagelige at have på? :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Jeg går mest i kondisko/løbesko, fordi jeg har indlæg i dem, så de støtter min fod bedst, og jeg dermed undgår knæsmerter :) Dog har jeg kun et par lige nu, da jeg har smidt de andre til genbrug, fordi de ikke giver mig den rigtige støtte, da de er for "bløde" :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Dejligt at høre at jeg ikke er den eneste der går i "kedelige" sko hvis man spørger mange. :P

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)