En af tingene på min Jule Ønskeliste


Jeg har ikke ret mange ønsker på min ønskeliste i år, og det har jeg vist nævnt før, men der er da lidt ting på, og den ene er en som jeg virkelig håber at jeg får. Selvfølgelig håber jeg også at få nogle af de bøger jeg ønsker mig, men denne ting er også meget højt på min liste. Sidste år ønskede jeg mig et krøllejern der var større end det jeg har i forvejen, men det er desværre med en meget glat overflade, så jeg kan ikke bruge det, og det er pænt frustrerende.

Men jeg vil gerne prøve en anden form for krøllejern, som giver nogle lidt mere naturlige og virkelig smukke krøller, og det er her at et bølgejern kommer ind i billedet. Eller et wave iron som det også bliver kaldt. Man kan få det i forskellige størrelser, men jeg ønsker mig et i standard størrelsen, for det bliver de perfekte krøller. Åhhh hvor jeg dog håber at jeg får det. Ellers må jeg se om jeg ikke kan finde penge til at købe det selv i det nye år. Måske kommer der endda tilbud på det. Men håber selvfølgelig at det ligger under juletræet d. 24 december. :D

Håber jeg kommer på lidt flere ønsker, for ønskelisten er virkelig kort, og... jah... man vil jo gerne have noget man faktisk ønsker sig. :)

Hvad har I derude af ønsker?

Indlægget er skrevet i samarbejde med Punkt1

English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)