Gør mig klar til weekenden


Har indtil videre brugt min sygdag på at forberede mig til weekenden. Der kommer et par dage, hvor jeg ikke rigtig kommer til at sidde så meget ved computeren, da jeg skal hygge med familien. Skal selvfølgelig have redigeret min første video til julekalenderen en gang på lørdag, men derudover så bliver der nok ikke meget computer-arbejde. Så jeg har siddet og forberedt lidt indlæg, så der ikke bliver helt stille herinde. :) Selvfølgelig kommer der lidt løbende alligevel, men... jah.. Jeg ved som sagt ikke hvor meget jeg får tid til at sidde og skrive indlæg. Og det samme gælder mandag, for der er jeg ikke hjemme det meste af dagen, da jeg er i Odense. Så en masse forberedelse skal der til. :D

Pauserne imellem skrivningen har jeg brugt på at kigge lidt blade igennem og nyde nogle amerikanske pandekager. Og så skal jeg have smagt den nye Fanta i dag også. Fandt den ved et tilfælde da jeg var nede og handle den anden dag, og så kom der lige en vitaminvand og en Cola Cherry ned i kurven også. Det er længe siden sidst jeg fik sodavand (flere uger faktisk), så tænkte at det nok ikke gjorde noget at jeg lige forkælede mig selv lidt med disse.

Nu her vil jeg holde en lidt længere pause og få læst lidt i den sidste bog i "Hush, Hush"-serien som jeg skal igang med. :) Synes jeg har været inde i en super lækker bølge på det seneste og jeg har fået læst en hel del selvom der er nogle dages pauser imellem. Så det lader til at jeg når mere end det mål jeg har sat for mig selv i år.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

1 kommentar:

  1. Mums.. Pandekager..

    Lyder til at du hygger dig på tråds at din tilstand..
    Håber du snart har det bedre og er helt frisk inden mandag. <3

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)