I morgen er det "Black Friday"


Havde jeg vidst at Black Friday lå før jul, så havde jeg ventet med at købe en masse af de julegaver jeg har købt de sidste par måneder, for så kunne jeg havde sparet en masse penge, samt at de kunne have fået mere for det beløb jeg har købt for. Øv altså. *Heheheheh* Men sådan er det altid.

Men så kan det da være at jeg kan få handlet lidt småting jeg alligevel skal have købt - såsom nogle beauty-produkter og andet praktisk. Håber så bare at jeg finder tid til at tage ned i byen i morgen. Skal nemlig også ud til mine forældre - regner jeg med. Så må se hvornår jeg kommer ud af fjerene. Kan jo være jeg kan nå bare en lille smule.

Det er jo så ikke kun forretningerne der har det, men der er også mange sites der kører med det, og det er jo bare win-win. :D Cocopanda fejrer det ved at have hvad de kalder for "Black Week" og der er mange penge at spare. Derudover er der også Asos som jeg har læst et sted skulle have noget kørende. Hvad det helt går ud på ved jeg ikke, men man kan vist gøre brug af nogle super lækre tilbud. Der er sikkert mange flere der har lækre tilbud, men har ikke lige undersøgt det, mest fordi jeg ikke burde købe noget. :P Så jeg holder mig fra fristelserne.

Skal I ud og shoppe?


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)