Mine CoolCos lækkerier


Kan I huske at jeg skrev her på bloggen og andre sociale medier at jeg havde vundet en Halloween Konkurrence igennem CoolCos på Facebook? Jeg var nede og hente min bestilling i går, som jeg havde lavet med det gavekort jeg vandt. Havde virkelig glædet mig til at få det hele hjem, og se om farverne var som jeg havde håbet. Det kan nemlig godt være svært at bedømme på billeder. Derfor foretrækker jeg at stå med tingene i hånden inden jeg køber dem, men CoolCos butikken i Rosengårdscentret er der ikke længere, så det kan jeg desværre ikke gøre mere. Også derfor jeg ikke har bestilt så meget hos dem siden, for risikoen for at farverne er forkerte på billederne i forholden til IRL er stor. Men nu hvor jeg ikke selv skulle punge ud, men derimod havde vundet et gavekort på 500 kr, så valgte jeg straks at udvælge lidt lækkerier som skulle finde deres vej hjem til mig. :D

Noget af det første jeg klikkede ned i indkøbskurven var en af deres Eau De Toiletter. De har 7 forskellige og ville så gerne have dem alle, men jeg måtte nøjes med en enkelt denne gang, og det blev altså den der hedder "Natural". Den minder lidt om en jeg har i forvejen, men så alligevel ikke. Den har en meget frisk og naturlig duft med et strejf af noget syrligt. En overraskende god duft. Og så er flakonen jo bare super fin og enkel.

Deres matte læbestifter var også nogen jeg gerne har ville prøve i noget tid, men fordi jeg netop ikke kunne komme ind og kigge på dem for at finde den rigtige farve, så har jeg ikke turde bestille nogen tidligere. Men nu tog jeg chancen. Bestilte nr. 1 hjem, da jeg gik ud fra at den så måske var den mest røde, og nr. 5 da den så ud som en mørk bær-farve, og der var jeg godt nok heldig. For det var netop hvad de er. Den røde er rigtig fin. Den har en kold undertone, og det er den perfekte tone til mig. Bruger dog også dem med varmere undertoner, men det er de kolde der klær' mig bedst, så den blev jeg rigtig glad for. Dog synes jeg ikke den er så mat som jeg havde håbet. Den er mere cremet.
Den mørke bær-farve er måske liiiige en tand for mørk, men den er altså bare så fin! Så jeg tror nu nok at jeg får den samt den røde brugt her i julemåneden. Har efterhånden en del af de farver, men.. tja.. Så har jeg da lidt at vælge imellem. :P

Falske vipper kan man altid bruge nogle flere af, så dem fik jeg også smidt i kurven. De er super fine begge to. Glæder mig til at tage dem i brug. Og så havde jeg altså også brug for at få mig en ny blyantspidser til mine eyeliner osv, for den jeg har mangler bunden og selve bladene er ikke hvad de har været, så en ny af dem dumpede også lige ned i puljen.

Deres vandfaste eyelinere er også nogen jeg gerne har ville prøve længe, så der dumpede lige en sort og en kold grå med også. Og jeg må sige at jeg er virkelig imponeret over dem. Den kolde grå tror jeg kommer til at fungere godt med mine blå øjne. :D Og så glæder jeg mig til at se hvor godt de holder i den fugtige linje.

Deres mattifying foundation har også gjort mig nysgerrig længe, og jeg plejer at være utroligt kræsen når det kommer til netop foundations, så jeg er ikke meget for at prøve noget nyt. For når først jeg har fundet noget der fungerer, så holder jeg mig til det. Dog så har jeg altid været så uheldig, at når jeg har fundet en der fungerer godt med min psoriasis og fedtet hud, så er den altid udgået af produktion, og så måtte jeg igen lede videre. Så man mister lidt håbet nogen gange.
Men jeg har nu besluttet mig for at prøve denne fra CoolCos. Jeg har ikke testet den rigtigt endnu, men umiddelbart, så er konsistensen fin og den bliver også dejlig mat ved påføring, så nu bliver det bare spændende at se om den fungerer sammen med min løse pudder. Og farven er umiddelbart også den rigtige, men igen så kan jeg først se det når jeg får den brugt rigtigt. Og så ELSKER jeg selve tuben! Den er med pumpe som de irriterende glas-flasker mange foundations er i, men selve tuben er blød og man kan derved så meget mere ud af produktet når man er ved at nå bunden. Dét er sku da godt tænkt. Thumbs up CoolCos!

Sidst men ikke mindst så er der 2 ting som jeg desværre blev lidt ked af når det kom til farven. Den første er den lipgloss I ser på billederne. Farven på hjemmesiden så ud som en fin sart rosa/lyserød, men ikke lys. Men jeg må sige at denne er lys - lysere end nude - og så har den en lidt lilla farve. Det var på ingen måder det jeg ledte efter. Så den er jeg lidt ked af, da jeg ved at jeg ikke får den brugt.
Og så er der også liplineren. På hjemmesiden så den ud som om den var en lidt mørk rød, men den er desværre meget orange/brun i farven, og det er slet ikke den slags farve jeg bruger på læberne. Øv øv øv. For jeg mangler nemlig en mørk rød til de mørke læbestifter, så havde virkelig håbet at den var den rigtige. Men det er jo hvad der kan ske.

Men det var altså hvad jeg fik ud af mit gavekort. Er super glad for det meste og jeg glæder mig til at tage det i brug. Og bare lige for at gøre klart, så er dette ikke sponsoreret, og meningerne er 100% mine egne. Jeg har vundet en konkurrence og det er med præmien (gavekortet) at jeg har bestilt disse ting hjem. Og det er mit eget valg at dele det med jer her på bloggen. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)