I gamle dage


Har lige været henne og rydde op i de tasker jeg har her i lejligheden – jeg har flere i kælderen jeg skal sortere i – og fandt nogle tasker frem jeg slet ikke vidste jeg havde. Ja jeg har en hel del efterhånden. Så jeg har i princippet ikke brug for flere. Har dog en på vej, men det er en shopping bag og sådan en har jeg ikke. Men tasker som håndtasker og skuldertasker skal jeg ikke have flere af. Dét er da helt sikkert. En skoletaske skal jeg nok have skaffet omkring sommer, men det bliver først til den tid.

Men som sagt så har jeg alt for mange håndtasker. Men havde faktisk glemt at jeg stadig havde denne. Troede jeg havde smidt den ud. Den fik mig til at tænke på at jeg i mine unge dage udelukkende kun havde tasker fra Friis Co. Nu har jeg kun denne ene tilbage, som jeg vist fik i fødselsdagsgave for 5-6 år siden. Har brugt den meget, og det kan også ses på den. Den er ret slidt. Men jeg er nu meget glad for at jeg ikke smed den ud. Den er jo praktisk hvis man ikke skal have så meget med. :P


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

 1. Den er simpelthen så cool og jeg må indrømme at mine friis og co tasker netop er røget til genbrug, fik dem ikke brugt og jeg kunne ikke få dem solgt..

  Jeg leder selv pt efter en ny taske.. Dem jeg har er alt for store, hvor jeg bare skal hurtig ud af døren. Kender du et godt sted med gode tasker til en god pris?

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kender det godt. :) Også derfor jeg valgte at sortere lidt i mine. Well.. Jeg handler enten hos Spartoo eller eBay. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)