Min Opdaterede CoolCos Samling


Efter jeg modtog min CoolCos bestilling her i onsdags, så er min samling jo blevet en smule større. :D Så derfor har jeg skrevet dette indlæg, hvor I får beskrevet alle de ting jeg har. Havde før 2 øjenskygger også, men dem har min søster fået, så dem kan jeg jo ikke rigtig regne med i samlingen længere. Plus jeg havde en eyeliner som knak og så kunne jeg desværre ikke bruge den længere.

* Falske Vipper: Feather nr. 15 og 17 - False nr. 10 og Natural nr. 02.
* Vibrant eye pencil nr. 001 og Automatic Waterproof Eyeliner nr. 001 og 004.
* Precision Lip Pencil nr. 008 og Automatic Lip Liner nr. 15.
* Eau de toilet - Natural
* All Day Mattifying Foundation i farven 02 Delicate Porcelain
* Moisturizing Gloss nr. 11.
* Double Pencil Sharpener
* Læbestifter: Creamy Lipstick i farven 23 Raspberry Rose - Shiny Lipstick i farven 07 Rich Carmine - Matte Lipstick i farverne 01 Red og 05 Bordeaux.
* Colored Mascara i farverne: 05 (02 på hjemmesiden), 06, 08, 09, 11 og 12.

De farvede mascaraer knus-elsker jeg og forstår ikke hvorfor jeg ikke købte de 2 jeg gerne vil have som jeg mangler i min samling. Nemlig nr. 07 og 13. Altså den blå og den lidt mørkere pink som går meget over i en lyserød syrenfarve. Og så kunne jeg godt bruge at de lavede en rød som i rigtig rød. Har nemlig et look jeg gerne vil lave, men der skal jeg bruge en rød. Men altså. Jeg irriterer mig over at jeg ikke købte de to nu hvor jeg havde muligheden for det.

Men sådan ser min samling altså ud indtil videre. :)


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)