Solens kræfter


Wow! Jeg skal da lige love for at jeg har været sprængfuld af energi i dag. :D Havde faktisk planlagt at sove længe i dag, men vågnede en time før uret og valgte at stå op. Jeg ville nemlig gerne nå en masse i dag. Og jeg fik nået det hele og endda lidt til. Fik ordnet rengøringen, handlet ind forskellige steder, cyklet en lang tur og tog forbi havnen og tog billeder (kommer på bloggen i morgen) og nød solens stråler nu hvor de langt om længe valgte at komme igennem skydækket. :D Fik også fundet vasketøj frem samt resterne af tæppet fra altanen, som de gamle så kom og hentede og havde fyld med til mig. Så nu får jeg en gratis vask og kan komme videre med deres julepynt her i weekenden. Dejligt. :D

Det har været utroligt dejligt at have været så aktiv i dag, og jeg må sige at solen har haft en skøn effekt på andre mennesker også. Posten spurgte ind til min finger (han kunne huske jeg var blevet opereret) - var utroligt sødt af ham - ekspedienterne var utroligt snaksagelige og smilende og gav sig god tid til at småsludre med en. :D Folk på gaden har hilst og smilt og selv nogle lokale drankere valgte lige at råbe nogle ret flirtende strofer efter mig. *Hahahahhahah* Fik snakket med en masse hunde på havnen, snakket en masse med naboerne og så har jeg fået en skøn ting hjem (det posten havde med til mig), som jeg skal teste i morgen og søndag. Yaih! Jeg er i et strålende humør! Det gjorde også at jeg valgte at bestille mad udefra og nu sidder og nyder et ton serieafsnit og har planer om at sidde her hele aftenen/natten. :D

Jeg kan godt mærke at jeg har gået over en uge uden energi fra solen. Og nu kom den endelig frem. Utroligt hvor meget det kan gøre. :) Har I også kunne mærke det?


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

4 kommentarer:

 1. Solen må ha' forkælet dig, der har ikke været så meget her, men har set lidt blå himmel.
  Håber det er min tur til lidt sol næste gang, jeg føler også virkelig jeg er i underskud..
  Det grå vejr er lidt hårdt i længden, hvis vi så bare enten kunne få frost og sne eller sol, så det ville gi' lidt mere lys. Men hvor er det skønt at du har været i stålende humør, det fortjener du såå meget..

  Krammer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så dejligt. :D Har savnet solen. Det må gerne være koldt, men solen må altså gerne være fremme. :) Det er det perfekte vejr for mig.

   Slet
 2. Herover har der bare været gråt og koldt! Så send gerne lidt sol og energi i min retning!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var der desværre kun den ene dag, men lige nu skinner solen en smule igen. :P Håber I får sol i dag også. <3

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)