Tankerne omkring weekenden overskygger den dårlige dag


Dagen i dag startede egentlig meget godt, og jeg fik købt endnu en julegave til min søster og til min far. Også selvom jeg for længe siden sprang det budget jeg havde sat af til det i år, men ville altså give dem hver og eneste gave. Så det bliver altså sådan. Der må bare spares lidt ekstra i December måned. :P Men mangler også kun 2 gaver nu, og dem regner jeg med at ordne mandag når turen går mod Odense. Så er jeg sku færdig. Bliver så rart. Men der ligger satme også mange pakker inde ovenpå skabet i soveværelset. Har måtte fjerne næsten alle mine sneakers for at få plads til dem. :P Ups.

Men fik som sagt ordnet lidt flere julegaver i dag, og det var så meningen at jeg også skulle nå på apoteket, men på vej hjem nede fra byen af fik jeg det virkelig dårligt. Blev meget svimmel og kvalmen kom med det samme og maven begyndte at drille. Har i sidste uge haft problemer og lægen mente det var en bakterie jeg havde, og fik nogle piller som skulle jage den væk. Han sagde at det godt kunne tage noget tid før det forsvandt helt, men havde ikke regnet med at der skulle gå så længe. Så jeg måtte droppe apoteket og skynde mig hjem. Måtte som sagt desværre melde mig syg på kursus, og sidder så bare her under et tæppe og nogle smertestillende. Øv altså. Det var ikke lige sådan jeg havde planlagt at min onsdag skulle være. Og slås jo også med en træls hals og dum forkølelse. Gider da ikke være syg! Skal være rask til weekenden. Basta! Men apoteket og alt det andet jeg skulle have nået i dag, må vente til i morgen.

Jeg ser som sagt frem til en hyggelig weekend sammen med familien og mandag tager jeg til Odense for at shoppe julegaver. Trænger til at komme lidt ud, så det er perfekt at min aftale er blevet skubbet en smule frem. :) Glæder mig til en masse hygge alle 4 dage og så skal der bare slappes af bagefter.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)