Mareridtet før Jul


Åhhh nej dog. Jeg skal da lige love for at det er blevet tiden hvor børn er ved at vælge julegaver og tigger deres forældre om alle mulige irriterende legetøj. Jeg har efterhånden oplevet et par gange, hvor jeg har hørt et par skrigende unger, fordi de ikke fik deres vilje da de gerne ville have et bestemt stykke legetøj. Og værst er når de så begynder at tænde de der utallige bamser der siger noget. For ikke så længe siden var en af de der wagalong-bamser gået i selvsving og ville ikke stoppe igen. Det er de der bamser som forestiller hunde man så kan gå tur med, da de er med motor så benene kan bevæge sig. Det er nu ikke det der er det irriterende, men det er den der trælse lyd de kommer med som går igennem marv og ben. *Hahahhhaha*

Kan ikke huske om det var mig selv eller om det var min søster der havde noget der mindede om en wagalong da vi var små, men jeez hvor husker jeg tydeligt den larm den kunne komme med. Og sidste år så jeg også en lille pige komme gående med en nede ved busstopstedet, og den hylede bare hele vejen efter hende, og det eneste jeg havde lyst til den sommer, var at flyve ned fra altanen, losse hendes wagalong ud på vejen så den kunne blive knust under en bil. Super super ondt, I know, men når der går knude i teknikken og lyden ikke holder pause bare en gang imellem, så får man altså kortslutning.

Det samme gælder de der bamser der har musik i sig – det er jo ikke naturligt?!?! Ja sorry jeg kan sku ikke se det smarte i det. Det må da give de små mareridt om natten. *Haahahhahaha* Talende bamser. Det er da noget som jeg ikke synes er så tiltalende når man har set Chucky. :P

Aih, men det var vist nok udbrud fra min side af. Jeg er bare glad for at jeg ikke har børn her op til jul og at jeg allerede er godt på vej med julegaverne og kun mangler et par stykker. Så slipper jeg for at gå imellem alt for mange børnefamilier med hysteriske unger. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

1 kommentar:

  1. Ha Ha Jeg stod bagved en i Bilka i går som købte netop som en hund og jeg tænkte bare.. 299 kr for sådan en gang utidig larm.. Findes der overhovedet børn som gider lege med sådan en i mere en 2 min?? Jeg fatter det ikke.. Ha Ha.. selv et puslespil holder vel længere.. :P

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)