Hvor blev min Søndag af?


Synes da godt nok at tiden er gået ekstremt hurtigt i dag. Gik igang med at lave julepynt igen da jeg stod op og har sådan set lavet det hele dagen. Men nu er mit eget altså også færdig. Nu mangler jeg bare at lave det til mine forældre færdig. Så kan jeg få pyntet færdig herhjemme og begynde at gøre klar til at vise jer det her på bloggen. :D Her bliver så hyggeligt. Også selvom det ikke er det vilde der sker i år, men de detaljer der kommer bliver simpelthen bare så meget mig. :D

Har også siddet og tænkt på om jeg skulle finde nogle flere julegaveønsker, for jeg har ikke ret meget stående på listen. Og hvis mine forældre har mindst lige så store problemer med at finde på noget til mig som jeg har til dem, så ville det måske være meget godt. Så hjernen skal også lige sættes i blød når det kommer til det.

Men jeg er nu lidt chokkeret over at tiden i dag er gået så stærkt. Føler ikke at jeg har lavet så meget, men så håber jeg at jeg når lidt mere i morgen. Eller rettere og sagt det SKAL jeg. :P Så jeg må lade min bog ligge og holde pause i et par dage. Sådan er det bare.

Hvad har I andre fået weekenden til at gå med?


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

 1. Det lyder ellers som en dejlig og hyggelig søndag! :)
  Min søndag/weekend for den sags skyld, er gået med at se julefilm med sterinlys, tæppe og bare lade op. Så burde være klar til en ny uge, det føles bare slet ikke sådan i mig, desværre!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal min kommende weekend gå med. :D Også med lidt julehygge hvor jeg laver julepynt færdig til mine forældre. ;)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)