Kæmper stadig med at finde julegaver


Synes altså at tiden går alt for stærkt for tiden. Jo bevares jeg ser frem til December og til at jeg kan sætte julekalenderen i gang, men når det kommer til indkøb af julegaver, så er tiden begyndt at løbe ud for mig. Og jeg har stadig ingen anelse om hvad jeg skal give folk. Jeg kigger stadig i forskellige lokale butikker for at se om der dukker noget op, som jeg kan købe til mine forældre og min søster, men er bare ikke stødt på noget endnu, som jeg synes de skal have. Det er frustrerende. /: Men det er jo heller ikke så nemt at købe gaver til folk når nogle af dem ikke har givet besked om hvad de ønsker sig. Derfor gennemsøger jeg nettet for lækre idéer og rabatter, så jeg måske kan købe lidt mere til dem for de penge jeg har sat til side til det. Jeg holder udkig med denne side da der en gang imellem dukker nogle skønne rabatter frem, og dem kunne man jo gøre brug af hvis man finder noget man mener de skal have.

Jeg må jo også tilstå at jeg selv har gjort brug af dem. *Hehe* Og nu er jeg jo blevet nysgerrig efter et site som i øjeblikket bliver reklameret for i TV. Har set Zoe Sug snakke om det i nogle af hendes videoer, og det er sku nogle lækre ting hun har vist frem. Har I set reklamen? Altså den fra BooHoo? Og jeg har lige været inde og kigge og sørme så om de ikke også har pluz size størrelser som jeg kan passe. Det er jo bare perfekt. MEN! Det er ikke mig jeg skal kigge efter ting til. Min mor kunne nok godt bruge nogle af tingene inde på deres site, men hun har også bare så meget tøj, tasker og sko i forvejen, og vi gav hende det også sidste år. Så jeg vil altså se om jeg ikke kan finde noget helt andet.

Nogen der kan foreslå mig noget? Jeg er virkelig på bar bund. Og kom også gerne med idéer til hvad jeg kan give min far. Please help! *Hahahahah*


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

6 kommentarer:

 1. Min far er lige så træls at købe gaver til - og endnu mere træls at han har fødselsdag den 29. december, så det er dobbelt op! Men i år giver jeg ham et billede/tegning af en kronhjort fra Draw Doodles Study og en bog af B.S. Christiansen. Det er dog godt nok til fødselsdagsgave, så julegaven er endnu ikke på plads. Min mor får i julegave et nyt cover til sin iPad, og så skal jeg have samlet mine søskende, da hun ønsker sig et billede af sine børn, deres kærester og børnebørn :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Av for den da. Men det lyder da som nogle gode gaver. :) Det er desværre ikke rigtig noget jeg kan give mine. Så jagten må bare fortsætte. :)

   Slet
 2. Jeg synes virkelig også forældre er noget af det sværeste at købe julegave til.... vi plejer at få lavet en kalender til mine forældre hvert år, og så får de også de nye Georg Jensen juleornamenter hvert år... men derudover så er jeg som regel også ret meget på bar bund når jeg skal finde på gaver til dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhhh ville ønske at det var så nemt med mine :P

   Slet
 3. Hvis du ikke kommer på noget, skal vi nok finde noget når vi skal på jule-shopping.. <3
  Jeg er ikke begyndt endnu, men mon ikke jeg kommer igang når jeg engang modtager ønsker, min familie er heller ikke så hurtige med ønsker..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg mangler nu kun en til min far og min søster. Håber jeg finder det når vi skal shoppe sammen. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)