Bango hygge i kælderen med naboerne


Så skulle der satme spilles Bango i kælderen sammen med nogle af naboerne. :D Min tidligere nabo (altså hende før psykopaten) kom også, og det var super hyggeligt lige at få hilst på hende.
Den stod på æbleskiver og gløgg og så skulle der spilles Bingo for at få fordelt de gaver vi hver og især havde med.
Vandt 5 gange, men den sidste sprang jeg over, da der var 2 der endnu ikke havde vundet noget endnu, samt at det var 3 gange i træk, så det var lidt synd. :P Men jeg vandt så 4 pakker, hvor tre af dem har jeg valgt at beholde og den 4. tager jeg med ud til de gamle til den pakkeleg vi skal have derude. :D Så har jeg også 2 pakker til den dag. Smart tænkt. *Hehe* Men her ser I så hvad jeg vandt. En shower lotion, honning til min te og lidt lækker chokolade. :) Ja jeg klager ikke. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

6 kommentarer:

 1. Elsker pakkelege! Normalt vinder jeg kun hvis alle SKAL have en pakke - men i år vandt jeg 3 pakker! Tandpasta, en bog med unyttige facts (rigtig sjov!) samt en lille sparegris hvor belæningen er som ved en tavle så man kan tegne med kridt på den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes det er hyggeligt. Normalt vinder jeg heller ikke, men var heldig i går. :D

   Slet
 2. Lyder som en rigtig hyggelig dag :)

  Jeg vinder sjældent noget i hverken Bingo eller pakkeleg, så jeg satser stærkt på at i år MÅ være året, hvor jeg vinder bare en eller anden lille ting når vi skal have pakkeleg juleaften :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Plejer jeg heller ikke, men må have været utroligt heldig. :D

   Slet
 3. Hej Søde..

  Ej hvor lyder det bare hyggeligt, her holder vi aldrig noget med naboerne..
  Vi hilser pænt på hinanden og jeg snakker med et par stykker af dem, men det er også det..
  Lyder virkelig hyggeligt og hvor fedt at du vandt.. Jeg har ikke spille Bango i flere år, kunne være vi skulle tage ud og spille det rigtig en dag.. Ha Ha.... eller er det for pensionist agtig.. :P

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi holder meget sammen her. :D Og ja jeg var overraskende heldig i går. ;)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)