Dagens Jule Gæst - Emilie DelanceByd velkommen til

Jeg startede bloggen i 2009, mest som en kreativ ventil, da jeg den gang skrev meget musik i mit lille musikstudie. Jeg har altid set det som mit eget personlige univers. Min mode og livsstils-dagbog, hvor jeg skriver om ting jeg kan li'. Det er alt lige fra outfits, events, arbejde og andre ting i hverdagen.

Som tiden gik, fik jeg efterhånden udviklet en mere professionel interesse og tilgang til branchen, og har arbejdet med mærker som Aussie, Pantene, D&G og mange andre. Det ledte mig til en assisterende manager position hos e.l.f. Cosmetics i Danmark.

Spoler man hurtigt frem til i dag, er meget taknemlig og begejstret for at være Nordisk Chef for e.l.f. Cosmetics i hele Norden og CEO for Beauty Academy CPH. Jeg har mit eget vidunderlige team af piger på kontoret i København, og kan ikke vente med at komme på arbejde hver dag. Så en blog kan føre til mange veje, jeg har mødt så mange skønne mennesker takket være bloggen.

Hvad kan få dig i julestemning?
Jeg elsker duften af brændte mandler, julelys i gaderne og selvfølgelig en hel masse julemusik, så kommer jeg rigtig i stemning :D Jeg elsker de gode gamle klassikere sunget af Frank Sinatra, Bing Crosby og Nat King Cole.

Hvad er efter din mening det bedste ved julen?
Det allerbedste er at være sammen med familien! Jeg har en travl hverdag og selvom min familie bor lige om hjørnet, får jeg ikke set dem så ofte som jeg gerne ville. Derfor nyder jeg at hygge, spise juleguf, spille spil og tale med familien i julen.

Vil du helst give eller gå gaver juleaften? (Begrund gerne dit svar)
Intet slår det når man har fundet den mest perfekte gave til en man holder af! Jeg bliver simpelthen SÅ glad, når jeg kan se at den gave jeg har tonset rundt for at finde til f.eks. min far eller søstre, er noget de bliver helt overrasket og glade for. Meen det er da også dejligt at få en gave som man måske ikke havde forventet, og her tænker jeg ikke på størrelsen af gaven, men mere hvis en veninde eller kæresten har været betænksom og husket et eller andet man talte om for 100 år siden, man godt kunne tænke sig, og at de så rent faktisk har fundet det! Eller f.eks. lavet et billedealbum med sjove billeder af oplevelser man har haft sammen, det er altså også bare en skøn gave at få!

Har du før prøvet at få et kys under en mistelten? (Hvis ja - Fortæl! Hvis nej - Kunne du tænke dig det?)
Haha jaa en masse kys af kæresten :)

Hvad er dit største ønske til jul?
World peace! Okay jeg kunne ikke lade være ;). Hvis jeg ikke kan få det så - uhhh det er svært! Jeg synes egentlig jeg er ret heldig at have det jeg behøver, men en ting der glimter eller en flot kjole kan man altid bruge! Ellers en oplevelse, det kan være alt fra en tur i biffen til en shoppingtur i Malmø eller kaffe og kage et lækkert sted.

Hvor skal du holde jul i år og med hvem?
Traditionen tro bliver det med min lille familie. Min mor, far, to søstre og selvfølgelig katten. Selv om min kæreste og jeg har været sammen i 11 år, har vi aldrig holdt jul sammen. Jeg tror det ville føles helt mærkeligt ikke at være sammen med min familie den 24. december, heldigvis ses kæresten og jeg næste dag til julehygge hos hans familie. Min mor er fra Japan og har ikke holdt jul da hun var barn, men det sjove er at hun er den der elsker julemad allermest! Jeg er egentlig ikke så vild med steg og brunsovs, men går selvfølgelig ”all in” den 24. december! Både flæskesteg, and, brune kartofler, alm. Kartofler, sovs, rødkål og risalamande! Ih jeg glæder mig :D.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)