Julegaven fra Yves Rocher


Inden jeg tog afsted i dag kom posten forbi med en pakke. Det var en lille julegave fra Yves Rocher. Elsker sådanne overraskelser. Troede faktisk kun at der ville være 2 ting i, men der var lige lidt mere. Jeg klager ikke. :D Og jeg har allerede taget lidt af det i brug. Også selvom jeg ikke er sygt begejstret for duften, men synes faktisk ikke at den er så slem nu hvor jeg har brugt det i noget tid.

Så mange tak til Yves Rocher. Kig endelig forbi deres site for at tjekke deres jule-serie ud. Der er lidt forskellige slags. Så der er lidt til enhver smag.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)