Dagene op til Jul er hårde


Hoooold nu op hvor er det dog hårdt for maven i disse dage op til jul. *Hehe* Især i dag. Har været nede hos de gamle for at pynte juletræ og for at spise lækker mad, og puuuha da. :P Maven er kommet under pres. Men som vi snakkede om, så er det træningen op til juleaften. Den skal vænnes til at skulle proppes med lækker mad. Så vi skal bare igang. :D Dog holder jeg nok en pause i morgen, medmindre jeg alligevel når ud til de gamle. Det er nemlig ikke sikkert, da jeg har en del ting jeg gerne vil nå inden juleaften. Skal lige et smut til lægen, have handlet, gjort lidt rent og så skal der lige klares lidt andet praktisk. Så det vil jeg gerne se om ikke jeg kan nå i morgen. Og så kan jeg holde fri i et par dage og komme mig over juleaften. Lyder det ikke som en god plan?

Jeg skal også have optaget lidt til de sidste 2 videoer i julekalenderen og de skal jo så også lige redigeres, så jeg skal have computeren med mig hele tiden, for ellers når jeg det ikke. Ved dog ikke om jeg når at udgive dem omkring middag de dage, men så længe de kommer op i løbet af dagen, så er det jo fint. :) Og ja jeg er blevet spurgt om jeg vlogger juleaften og dertil kan jeg svare "Ja". :D Det gør jeg. Så I får lov til at være lidt med juleaften hos min familie. Hvor meget jeg får vlogget ved jeg ikke, men bare der kommer lidt, så er det jo også fint. Og så håber jeg at I indtil videre har nydt min julekalender i år.

Men jeg vil smutte. Skal i seng inden så længe. Tiden hos lægen ligger træls tidligt, men de skal jo også have fri, så det var en af de eneste tider jeg kunne få. Og det er vigtigt at jeg får blodprøverne taget. Såå... i seng med mig. :D Sov godt alle sammen når I når så langt.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

1 kommentar:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)