Julen er tæt på nu


Har siddet og nydt mit skønne juletræ hele dagen. :D Bortset fra da jeg lige var inde og handle, men ellers. Jeg er simpelthen så glad for det, og det står og pynter vældigt. Har også nydt en smule julegodter nu hvor vi nærmer os juleaften. Har ellers holdt mig fra det, men i dag måtte jeg bare have lidt med hjem.

Jeg troede faktisk at det var fredag og at jeg havde 2 dage mere i denne weekend, men efter et kig i kalenderen, så måtte jeg erkende at jeg kun har søndag tilbage. Det er dog ikke helt så skidt, da der jo så er mindre tid til at jeg skal ses med min søster og vi skal fejre jul sammen. Glæder mig virkelig da jeg savner hende. Og jeg glæder mig enormt til at se hvad de siger til de julegaver jeg har købt til dem alle sammen. Og maden... Åhhh maden. :D

Men der er jo lidt tid til det endnu.

Så tiden skal slås ihjel med lidt andre ting. Bla. vil jeg bruge lidt mere tid på læsning. Har ikke fået gjort så meget i det de sidste par dage, og det er simpelthen for dårligt. Så skal igang igen i morgen. :) Rigtig søndagshygge.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)