Nyt køb - Juletræ


Jeg fortalte i sidste uge her på bloggen, at jeg har besluttet mig for, at jeg i år vil have et lidt større juletræ stående end det på 50 cm jeg har i hvidt. Derfor spurgte jeg til råds på Twitter og fandt frem til det perfekte juletræ i Harald-Nyborg. :D Derudover så købte jeg to lyskæder med hjem.

Var faktisk lidt bange for at træet ville være for lille, men da jeg fik det samlet og fik spredt grene lidt ud, så var det bare perfekt. :D

Jeg brugte mange timer på at sætte kæde på, sætte ny snor i al julepynten og selvfølgelig pynte juletræet. Der kunne sagtens være mere på, men er faktisk ret godt tilfreds med hvordan det ser ud nu.
Det jeg har gjort er at jeg har sat de store og mellemstore kugler inderst i træet. Altså godt inde i grene, så det ikke bliver bart derinde. Og de små kugler, snefnug, prismer og andet fint pynt er kommet udenpå træet. Synes det er blevet så fint og lyst til trods for at træet er grønt. Kunne godt have tænkt mig et med noget fake sne på, men det var simpelthen ikke til at finde til rimelige penge. Så jeg må nøjes med dette, og det er også helt fint.

Men ikke mere "snak". :) Nu vil jeg lade jer se lidt billeder af træet.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

4 kommentarer:

 1. Det er godt nok det flotteste juletræ, jeg har set længe.. :D
  Kan godt forstå du er glad for det, bliver næsten helt misundelig.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. og de der ræve er altså mega søde.. skynd dig at lav 1000, dem vil du sikkert kunne tjene på.. ha ha

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)