Dagens Jule Gæst - Mette D. Lund



Byd velkommen til

Mit navn er Mette Doctor Lund - indehaver af bloggen www.mettedoctor.blogspot.dk. Jeg er 32 år og bor sammen med min mand og vores 2 hunde i en lille jysk by, der hedder Vamdrup. Jeg er stor juleelsker og gør meget ud af netop den højtid.

Hvad kan få dig i julestemning?
Julestemningen kommer som regel allerede frem ved mig midt i oktober. Jeg laver selv julekort, og når jeg for alvor kommer i gang, så begynder julestemningen at indfinde sig. Men ellers så kommer julestemningen når jeg finder alt mit julepynt frem herhjemme. Jeg har en masse gammelt julepynt, og jeg ser hvert år frem til at det skal findes frem.

Hvad er efter din mening det bedste ved julen?
For mig er det bedste ved julen det at hygge med familie og venner. Min familie går meget op i traditioner, og netop traditioner er der mange af hos os i december.


Vil du helst give eller gå gaver juleaften? (Begrund gerne dit svar)
Jeg er typen, der elsker at give gaver. Jeg elsker at gå ud i butikkerne og finde gaver til folk, og så sidde og pakke dem ind derhjemme. Så jeg må nok sige jeg er på give siden - dog brokker jeg mig bestemt heller ikke over at få gaver :)

Har du før prøvet at få et kys under en mistelten? (Hvis ja - Fortæl! Hvis nej - Kunne du tænke dig det?)
I 2009 holdt min mand (daværende kæreste) og mig for første gang jul sammen, og vi holdt det endda hjemme ved os. Det år havde jeg for første gang nogensinde købt en mistelten og hængt op hjemme i én af vores døråbninger. Så det år fik jeg masser af kys under misteltenen.

Hvad er dit største ønske til jul?
Vi har ønsket os en ny støvsuger til jul af mine forældre... Den gamle suger ikke specielt godt længere, og ellers har jeg ønsket mig nogle af mine serier på DVD. Jeg er med årene blevet meget mere praktisk når det kommer til ønsker til både jul og fødselsdag, så jeg finder løbende på ønsker :) Jeg får ofte at vide, at jeg er utrolig nem at købe gaver til, og jeg har sjældent noget, som skal byttes.

Hvor skal du holde jul i år og med hvem?
I år skal jeg holde jul med min mand, mine forældre og min lillebror. Vi skal holde jul herhjemme ved os. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Håber jeg kan leve op til de hyggelige juleaftener, som mine forældre plejer at holde.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)