Min Søsters fødselsdagsgave fra OnkelBillig.dk


Hvert år op til jul får min søster et par ekstra gaver i julen, da hun har fødselsdag i januar måned. Ser hende nok ikke der, så derfor sørger jeg for at hendes julegaver er det større hvert år. I år har jeg desværre ikke ikke rigtig haft mulighed for at give hende for så meget ekstra, men da Bomo.dk kontaktede mig og spurgte om jeg ville teste noget fra deres shop, så sprang jeg straks til og valgte så at finde noget til min søster. :D

Jeg har ikke en iPhone selv, så derfor kan jeg ikke selv teste tingene. Men jeg kan glæde min søster med noget lækkert. Og ja jeg viser det i dette indlæg, og det gør ikke så meget at hun ser hvad det er, for hun får denne lidt før jul. Og ja jeg har forkælet hende en del i år, med både makeup og andet lækkert, men hun er også den eneste jeg har. Og jeg har haft muligheden for det, så det ville være dumt ikke at gøre det. Så nu bliver hun forkælet lidt igen.

Denne gang får hun et cover, som jeg selv er utroligt glad for. Har et magen til til min egen mobil, og jeg overvejer selv at købe nogen flere i lidt andre farver. Synes det er fedt at det ser ud som om det er vådt og at det er 3D og man derfor kan mærke det. Et virkelig fedt cover! Så det håber jeg at hun bliver glad for. Derudover så er jeg selv ret glad for mine powerbanks, så sådan et valgte jeg også at hun skulle have med. :D

Sidst men ikke mindst, så har jeg valgt at smide et iPhone oplader kabel med i puljen, da man aldrig kan få nok af dem. Godt nok følger der ikke den der dims med, som man smider i stikkontakten, men den kan man købe til billige penge hvis det er. Men kabler kan man som sagt ikke få nok af, og jeg har selv et par stykker til min egen. Så nu er hun i hvert fald dækket godt ind, og jeg håber hun bliver glad for den lille ekstra gave her.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

1 kommentar:

  1. WEEEE! Du er den bedste storesøster man kunne ønske sig!!! <3<3<3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)