Tørklæder med ræve fra eBay


Jeg knuselsker mit navyblå tørklæde med ræve på, og jeg har siden jeg fik det hjem, gerne ville have flere. Og det valgte jeg at gøre noget ved i dag. Jeg kiggede efter tørklæder med lidt andre ræve på, og jeg har fundet 3 forskellige som nu er blevet bestilt.
Det jeg allerede har er dette, og jeg elsker det virkelig. Ville egentlig ønske at man kunne få et i sort også, men den navyblå farve er rigtig god til mine blå øjne, så det overlever jeg. :P Derfor har jeg også valgt et i navyblå med andre ræve på - nemlig dette med de hvide ræve på. Dette er dog ikke et tubetørklæde, men det skal bare syes sammen når jeg modtager det. Det samme gælder dette i gråt med de lidt mere grålige ræve på. De er så søde så jeg kunne ikke stå for det. :) Sidst men ikke mindst, så er der dette grå tørklæde med rævehoveder på i et gittermønster. Super super fint tørklæde og så er dette i tube-form - som man så kan vælge ved sit køb. Super smart.

Glæder mig til at få dem alle sammen hjem!

Translate posts in the bottom of my site

http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)