Nyt køb - Bruserhoved


Som I kan se på billedet, så var det virkelig ved at være på tide at jeg fik købt et nyt brusehoved. Gummidutterne er røget af og det kan jeg takke kalken i vandet for. Vi har meget kalk i vores vand hernede i Faaborg, og det er virkelig irriterende - også når det kommer til opvasken og tøjet. Men synes nu alligevel at det er godt klaret at mit brusehoved har holdt et par år (kan ikke huske om jeg kun har haft dette siden 2010 eller om jeg har købt et efter). Men nu var det altså på tide at købe et nyt.

Havde egentlig overvejet at købe dette brusehoved, men blev helt i tvivl da jeg stod nede i Jem & Fix tidligere. Jo det ville da være super lækkert med et lidt bredere brusehoved, men synes også at 179,- er mange penge. Det jeg havde koster kun 89,- og er et 2 jet-brusehoved og den store er et 3 jet. Dvs at der er forskellige strålefunktioner i. Men valgte så at købe dette til 89,- med 5 jet. Det er en smule større end det gamle, men det er ikke meget, men efter at have testet det, så lader det til at der kommer flere stråler ud af vha. de mange funktioner der er i det, så jeg fortryder ikke at jeg valgte den billige fremfor den dyre. Det kan være jeg køber den store på et tidspunkt, men indtil videre er det fint med dette. Og man får jo helt lydt til at tage endnu et bad, bare for at nyde at man langt om længe kan gå ordentligt i bad igen. *Hehe*
Translate posts in the bottom of my site

http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)