Jeg skal nyde Nytåret alene i år


Jeg har valgt ikke at tage nogen steder til nytår i år. Jeg gider ikke rigtig, og jeg trænger til et nytår for mig selv. Men det betyder ikke at jeg ikke skal have god mad og noget lækkert til ganen. Det samme gælder de søde sager. Det er normalt ikke noget jeg køber til nytår, men i år skal jeg satme hygge. Derfor har jeg været henne og købe lidt nyt chokolade som jeg ikke har set nogle steder før. Fandt disse i Aldi for et godt stykke tid siden, og synes det lyder lækkert. Og så er det "Winter Edition". Det synes jeg er lidt lækkert. Også selvom det intet har med vinter at gøre, men det lyder sku meget godt. *Haha* Elsker både æble og pære og blomme er heller ikke helt skidt sammen med chokolade, så jeg glæder mig til at teste dem.

Derudover så er der den skønne "Caramel Brownie" og min absolutte favorit "French Nougat". :D Ingen af disse 5 er særligt billige, men det er også ret meget luksus for mig. Spiser ikke ret meget af det af gangen, så det er pengene værd hvis I spørger mig. :D Så disse skal jeg nyde lidt af til nytår samt noget lækker blød vingummi og nogle løgringe-chips jeg også fandt i Aldi. MUMS!

Translate posts in the bottom of my site

http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)